Mrb arkadaşlar. 2005 model 206 camlı van var bi arkadaşımda satıyo. Arkasını orjinal bi şekilde yaptırmış. tEk kapı koltuklulardan hiç bi farkı yok. Ama ruhsata sadece camlar işli koltuklar işli değil. Eğer bilgisi olan bi arkadaş varasa bu koltukları ruhsata nasıl işletebiliriz.modeline göte masrafı ne kadar olur. şimdiden cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Konu Açarken hangi başlık altına açtığımıza dikkat edelim lütfen. (Bu konu Accent Era başlığından Teknik sorular ve çözümleri başlığı altına taşınmıştır.)
Kusura bakma... Ben dişim ağrısa önce eracılara bi soriim diyorum. Bundan sonra daha dikkat edicem. Bu arada sizin bu konuda var mı bi cevabınız...
arkadaşlar, aracımızın geçen zamana karşı koyabilmesi için kaportaya ne tür bakımlar yapmamız gerekir? accentlerin malzemesinden memnun musunuz?
İyigeceler. Aracın ruhsatına yazılı "camlı" ifadesi nedir? "Kapalı kasa yandan camlı tek sıra koltuklu" diye bildiğim kadarı ile bir model yok.
Dostum araç van olarak alınmış ama sonradan camlar açtırılmış ve ruhsata işletilmiş. Yüzde doksan ruhsatında camlı van diye geçiyordur herhalde. Ama sonradan takılan koltuklar işletilmemiş ruhsata. İstenirse işletilebiliyormuş ama kaça maal olacağını bilen yok. Bende bunu öğrenmeye çalışıyorum işte