Arkadaşlar aracımın camlarınının kenarlarını kapsayan plasik lastiklerin hepsi çürümüş yani çekmeyle kopuyor parça parça olmuşlar. 2008 aracımın bu lastiklerini nerden temin edebilirim en ucuza? ayrıca kendim takabilir miyim? bu işlemi en ucuz nerede yaptırırım teşekkürler.
Sanayide fitilciler oluyor onlardan bakabilirsiniz, serviste yenisi pahalıdır muhtemelen. Söküp takması kolaydır çek çıkar, iterek tak şeklindedir.
bende çok aradım kendi aracım için ama herkes servise gönderiyor, bulamadım. servislede irtibata geçmedim hiç, temin ediyorlarmı bilmiyorum.
serviste mutlaka olması lazım fakat onlarda sipariş verecek, büyük şehirde isen sıkıntı yok malesef küçük şehirde oldugum için en az 1 aya gelir o siparişlerde...
Ben bu tarz alış-verişlerimi interbnetten yapıyorum. Güvenilir bir site var.Aradığınız parça sanırım https://www.aloparca.com/yedek-parca/HMC/Cam-Fitili/861311C000/80019280 bu. Fiyatı da 19,39TL denilmiş. Türkiyenin her yerine de kargolama yapıyorlar. Ben aracımın filtrelerini buradan sorunsuzca alıyorum. Kolay gelsin. Artık kendiniz mi takarsınız, kaporta ustasına mı taktırırsınız bilemem.
Kardeşim allah razı olsun. İnşallah bu sitede bütün parçaları bulup ucuz yollu yaptırabilirim. Yalnız hocam baktımda bu cam fitili arka ve ön camlar için uygun olur mu acaba? ön yazıyorda. bana arka camlarda lazım 4 camınkide değişecek. Ha birde hocam bu ürün var https://www.aloparca.com/yedek-parca/Kampanya/861311C000/80112252 bu ürünle ikisi aynı mı acaba? bu üründen tek çıkıyor değil mi yani sepete 4 tane eklemem gerekecek?
Ne yalan soyleyim. Tam detay bilemiyorum. Siz sabah çağrı merkezini arayın, oradan direk yardımcı oluyorlar.
Yan sanayi olanları zaten orada yazıyor. Aynı parçanın hem yan sanayisi, hemde orijinali de var. Siz hangisini seçerseniz. Ama yan sanayi konusunda da zaten not dusmuş. Yan sanayi demek kaçak demek değildir. Üreticinin onayı ve kalitesinde, lisans altında garantili urettirdigi parçalardır gibi bir ibare kullanmış. Siteden de gorebilirsiniz. Benim bu siteyle bir ticari bagim yok. Fiyatları çok uygun ve kaliteli parçalar. Sizde faydalanin istedim.