Arkadaşlar iyi akşamlar.. Ben arabamı aldığımdan beri kontağı çıkardığımda camlar devre dışı kalıyordu. Camları kapatmak için kontğı takıp çevirmem gerekiyordu. Ancak bir kaç gündür kontağı çıkardığım halde camlar indip kaldırabiliyorum, acaba bir elektrik sorunu mu var? beni aydınlatabilirseniz sevinirim. araç 2009 hyundai acc era Düzenleyen : okur123
Hocam hiç bir sorun yok... Kontağı kapattıktan sonra şayet şöför kapısı yada diğer yolcu kapısı açılmaz ise camlarınızı 30 sn fln sürede kapatbiliyorsunuz... Ama anahtar çıkarınca kapıyı açarsanız kendini kapatıyor...
Hocam hiç bir sorun yok... Kontağı kapattıktan sonra şayet şöför kapısı yada diğer yolcu kapısı açılmaz ise camlarınızı 30 sn fln sürede kapatbiliyorsunuz... Ama anahtar çıkarınca kapıyı açarsanız kendini kapatıyor... [/QUOTE] Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak ben daha önce arabada iken ve hiç kapıları açmaz iken çalışmıyordu. acaba yanlış birşey mi yapıyorumdum
Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak ben daha önce arabada iken ve hiç kapıları açmaz iken çalışmıyordu. acaba yanlış birşey mi yapıyorumdum [/QUOTE] HOcam öyle birşey olmaması gerekiyor.. Ben 2 seneden fazladır era kullanıyorum kontağğı kapatıp anahtarı aldktan sonra eğer kapılarım açlmaazsa anahtar çktıktans onra 30 sn fln camlarıı indirip kaldırabiliormm
yanlışsam düzeltin lütfen... "Ama anahtar çıkarınca kapıyı açarsanız kendini kapatıyor..." şimdi camlar yarı açık halde anahtarı kontaktan çıkardım... kapıyı açtım ,çıktım.... kendisi kapatıyor mu? Düzenleyen : mates73
sistem kapanıyor demek istemiş, camlar kapanmaz, kontağı kapatıp kapıları açarsanız camlar çalışmaz kapıyı açmadan 30sn çalışır, kontak kapalı olsada otomatik kapanması için ilave motor ve onu destekleyen alarm gerekir
hayır, araç içindesiniz stop ettiniz anahtarı çıkardınız ama camlar açıksa 30 saniye içinde kapatabiliyorunuz. zira aracın kapısını açtığınız an tüm elektrik gücü kesiliyor camlar farlar...