arkadaşlar aracımla 100km hızı aşınca otobanda fark ettim cam kapalıyken şöför tarafından içeri rüzgar sesi geliyor sanırsam normal bir durum değil bu problemi nasıl çözebilirim
Cam fitilleri aşınmış olabilir yada cam tam olarak yerine oturmuyordur, kilitçiye göstermekte fayda var...
acaba kapı lastiklerinden kaynaklanıyorda olabilirmi gerçi kapı lastiklerim sağlam ama galiba cam lastiklerinden
Geçen gün amcamın golfle uzun yola çıktık 100kmyi geçince aracın içine resmen kapılardan soğuk giriyordu.Rüzgar seside vardı.
Benim arabada da var o sorun. Motor sesi lastik sesi yok ama sanırım cam yalıtımı çok iyi değil. Deneme sürüşü yaptığım araçlarda da vardı aynı sorun. Belki müzisyen olduğumdan dolayı kulaklarım hassas ama bu ses sorunu Eralarda var.
rüzgar sesi için en iyi çözüm http://www.hepsiburada.com/sunplex-hyundai-accent-admire-kapi-ruzgarligi-421239/productDetails.aspx?categoryid=259026&productid=otm421239
Hocam bu serum lastiğini kapı fitillerin içine nasıl sokarız ? yani ittirerek gireceğini sanmıyorum bunun pratik bir yöntemi olması lazım, biliyorsan anlatabilirmisin, herkes öğrenmiş olur.. şimdiden teşekkürler
bende arabayı alalı 3 gün oldu , 0 aldın 2011 model ön sağ ve sol kapılardan 80 km hızda rüzgar sesi geliyor. Bu normalmidir. servis çok fazla ilgilenmedi.