arkadaşlar forumda bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi? ben aracımın cam yıkama aparatını değiştirmek istiyorum şu anki 2 noktaya su atıyor (2 aparat 4 nokta yıkama) benim bu yeni tip yağmurlama şeklinde su atanlar daha çok hoşuma gitti benim aracımdakini bununla değiştirebilir miyim? sadece uç lastiği değişiyor mu onu değiştirsek olur mu yada nasıl yaparım önemsiz belki ama taktım bir kere
ben daha önce elantranınkini değiştirmiştim. volvonun su püskürtme uçları ona uyum sağlıyordu. bu püskürtme uçlarında ayar yeri olmadığı için sizin aracınıza hangisi uyarsa onu almanız lazım. konu linki de burada https://www.hyundaiclubtr.com/25061-elantra-xd2-volvo-cam-yikama-fiskiyeleri-takildi.html bu da videosu http://www.youtube.com/watch?v=TKpeFej93RY
Aynen bende baktim simdi 4 tane olsa tum cama cam suyu dagilcak ama koca 2 delik yapmislar ben ucunda kesik gibi olan bi kisim var onu cift delikli baska pilastikle degistirebilirim aslinda bi sokmek lazim HTC One cihazımdan gönderildi
Ayrıca bunlardan takanlarda var ama bu Türkiye'de bulunmaz heralde ebaydan filan alınabilir belki. Windshield Washer Nozzle Great Wall Hover 5207300 K00 | eBay
abi sağolasın birde bir şey daha sorayım sadece cam yıkama fıskiyesini değiştirmemiz yetmiyor mu linke baktım da sen birde cam yıkama için çekvalf koymuşsun bunu da mı takmamız gerekli? videoya baktım gayet güzel tam istediğim gibi :RpS_thumbup:
Getzleri bilmiyorum ama bende 2010 era var 3 yollu, servise çıkmacılara sorun bulursanız değiştirisiniz.
Sadece fıskiye değişimi yetiyor ben o şekilde kullanıyorum aynı fıskiyeleri. Çekvalf suyun depoya dönmesini engelliyor ve yarım sn gibi bir süre daha erken(kolu çeker çekmez) suyun gelmesini sağlıyor.
Bende fiskiyelerden sikayetciyim bu aralar bi ara firsatini bulsamda vakitlice sanayiye gitsem olacak. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
konuyu hortlatıyım bari bende getzimin cam yıkamasından memlun değilim ve yağmurlamaya çevirmek istiyorum acaba bu volvonun fiskiyeleri bizim getzlerede uyarmı delik olarak uyarsa cama uygun acıdan verirmi suyu
Evet Doblo daki fıskıyeler uyarsa diye bende denemeyi düşündüm bir ara ama vaktim olmadı. Sök tak bozarım diye düşündüm.
Volvo diye biliyorum. zamanında bayağı araştırmıştım bu işi hatta şimdiki aracım için bile düşünüyorum.