Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

cam ve servis sorunu...

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda enginis58 tarafından 16 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    daha önce paylaşmıştım...sol öncam otomatiğinde sorun var diye kapanırken metal sesi geliyordu..diğerlerinde gacırdama gibi sesler vardı...özellikle arka camlarda...bugün tekrar servise gittim...yağlama yapacaklarını söylediler...neyse aracı teslima aldım bütün fitiller camlar kaporta yağ içinde...artı sol kapı tam kapalı iken üst taraf tam oturmuyor..içerden az ittirdim dışarısı görünüyor..maalsef bunu eve geldikten sonra fark ettim 50 km tekrar gidemedim..bu kapı için ne yapabilirim..bir öneri ve neden olduğuna dair fikriniz varmı selamlar...saygılar

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, sorunun çaresi hakkında pek bilgim yok ama sana tavsiyem biyerini oynamadan tekrar servise götürüp durumu anlatman yoksa sizin müdahalenizden kaynaklanan bir sorun olduğunu ileri sürüp çamura yatabilirler...

3. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    bu adamlara ne zaman gitsen hep daha büyük sorunlarla dönüyorum..

4. 77ferdi

77ferdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kapıyı kapatmadan araya takoz gibi bişi koy çizmicek şekilde üstten hafif ittir. bizim eski temprada uygulamıştık oluyor. 50km uzun bi yol değil ama gitsen servise temiz temiz yapsınlar

5. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelike bu sorunun oluşmasının sebebi fabrikada montaj sırasında personelin düzgün yapmamasından kaynaklanıyor çözümü ise kapı menteşe civatalarını gevşet ayarla ve tekra sık ..........

6. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    servisin sorunu nasıl çözdüğünü anlatayım....fabrika hatası yok araçta çünkü: cam yağlama sonucunda oldu...servise tekrar gittim..gözden kaçmışmış...ee yapın dedim...adam eline aldı çekici kapının kilidinin girdiği metale vurmaya başladı..iki kişi kapıyı itekliyorlar falan..sanki vida yok arabada...bu kadar amatör bir servis hayatımda görmedim...yakınından uzağından geçmeyin...selamlar..saygılar

Bu Sayfayı Paylaş