Merhabalar, Cam tavanı dışarıdan bişey düşüp zarar verme ihtimaline karşı korumak adına film çektirmek nasıl olur? Ve ya daha iyi bir önlem öneriniz varsa alırım Double teybi korumak için ise ciddi öneri lazım. Ön iki cama da film yaptıracağım. Ve buna ek olarak iç güvenlik dahil alarm taktırmayı düşünüyorum. Hatta alarm çaldığında bana sinyal gönderebilir mi diye araştırıyorum. Sizlerin önerileri de çok önemli benim için.
Çift yönlü alarmlar var dediğiniz gibi alarm çalınca size haber verecek. Cama pek yapacak bir şey yok, ya film ya da farlardak gibi koruma barı ilave etmeli. https://tr.aliexpress.com/wholesale...71225082854&SearchText=çift+yönlü+alarm+araba
Önceki sahibinde camı patlatıp konsolu kıra döke teybi çalmışlar.Hemde navigasyonlu falan değil,i20 yeni kasanın eski tip teybini.
şaşısrtıcı geldı hırsızlık haberlerı bana, gop ta yasayan arkadaslar vardı gecen laf arası onlara teyp sordum bulurmusun falan dıye oralarda, eskısı gıbı calan eden kalmadı zaten 200tl ye teyp dolu ortalık ınternetten al hıc bulasma bence dedı. calınanda bence baska olay vardır ya bırı garez olmustur yada baska surtusme.