Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cam suyu sıkmıyor ve el freni gevşek?

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda Umut Kılınç tarafından 9 Ekim 2013 tarihinde açılan konu

1. Umut Kılınç

Umut Kılınç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Umut Kılınç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Merhaba foruma biraz önce üye oldum,araç accent lx 1.3 şuanda 100000kmde :D.Sağ önden ufak darbeli yani bizimki sağlamda karşı taraf öyle değil :D.Neyse size 2-3sorum var:
    1-Araba cam suyu sıkmıyor kompsesörle falan denedim tüm borularda hava geçiyor su tankınada hava gidiyor geriye birde su motoru kalıyor bunun yapılması ne kadar sürer ve masrafı ne olur?
    2-Geçenlerde ayıptır sölemesi kayışdağına pikniğe gitmiştik bilen bilir yolları toprak akrabalarımızda vardı onların arabsı reno 19 europa kuzenim sürüyor ormanın girişinde bir düzlük var ormana giren yolda oraya geldi el frenini çekti araba maşallah bayada kayıyor :D,tabi hevesle bende çektim sonuna kadar neredeyse dimdik oldu ama bir türlü kaymadı.Şaşkınbakkal sahilde görüyorum adamlar asfaltta el frenini çekiyorlar epey bi kayıyor bizimkindemi sorun var acaba?
    3-Şimdi malum birazcık yaşlı araba 2002 model ben bunu biraz daha güzelleştirmek istiyorum işe önce jant kapalarını çıkartıp sade siyah teneke jantlarla kalması ve lastik yanakalrına beyaz şerit ve sis farlarına sarı folyo+egzos ucu takmak istiyorum sizce görüntü yakışırmı? yada başka öneriniz varmı?

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Önce bi kendinizi tanıtsanız. Sonra sorduğunuz konularla ilgili arama yapsanız.

Bu Sayfayı Paylaş