arkadaşlar cam rüzgarlığı bulamıyorum bulan veya bulabileceğim adresi bilen varsa söyleyebilirmi veya başka uyanh araçların modelide olur teşekkürler
cam rüzgarlığını bizim burda bi kullanıcıda gördüm sordum bulabilirmiyiz diye adam istanbuldan temin ettim dedi. yedek parça ve aksesuarları kolay kolay bulunmuyo.
haklısın bende baya araştırdım uydurma yapmak için ama malisef bu kadar kullanıcı var hiç birinde yokmu rüzgarlık hayret onlarda bulamıyor galiba
walla ben hiç onu taktırmayı düşünmedim . benim bagaj kapağını kaldıran mekanizma bozuldu ona çözüm yolu arıyorum ancak bulamadım hala o ayrı mesele :S
muhtemelen motor mekanizmasında sorun vardır elektrikçiye bir baktır ama öncesinde sende bakabilirsin pimi felan çıkmış olabilir içerden zaten kolay sökülüyor bir bak istersen
rica etsem senin excel in bagaj içini fotoğraf çekip yayınlayabilirmisin yada mail atabilirmisin bana emre1789@hotmail.com
emre kardeş servis manuelini indirip bakabilirsin şimdi ben sökmem lazım orayı ama araştırıcam bulursam sen sökmeden önce koyarım buraya
ercan kardeş o yayı buldum antalya da 2 parça olarak satılıyo. ve nerdeyse bütün hyundailerle aynı yay. ufak bi fark varsa var aralarında. çiftine kargo dahil 60 tl verdim. ancak pek randımanlı olmadı. dediklerine bakılırsa terazsisi varmış onun o dengede değilmiş. gidip baktırcam kaportacıya ama zamanım denk gelmedi hala. amortisör düşünmüştüm bi ara ama elim deyip yapamadım. bi çift 200N luk amortisör hazırda bekliyo. orjinali olmazsa ona döncem zaten.