merhaba arkadaşlar bugun ön sol cam marakara sarmış sanayiye gittiğimde cam motoru değişicek dediler fiyatı nekadar diye sordum 90TL dedi fazla değilmi sizce netten alsam daha uygun olmazmı sizce araştırdım biraz fakat bulamadım aracım 1.3 Lx
eğer sadece kirko değişecekse kirko tek basına 45 lira ama motorda arızalıysa 75 liraya eski aracıma almıstım takmayla yine 100 liralara gelmişti bana
aynı sıkıntı bende de var sol ön cam. birkaç kez söküldü yağlandı tekrar takıldı düzeldi. şu an 3 4 cm açıkta duruyor. cam açma düğmesine basıyorum 1 cn oynuyor. Makara sarmış ya da motor bozulmuş dediler. 120 tl istendi yaptırmadım duruyor
cam motoru ile ilgili bir konu ve yazım olacaktı.. kriko 45-50 lira.. motor kolay kolay bozulmaz, piyasada çakal çok, dikkat edin.. işçilik 20-30 vermektense, el beceriniz varsa 20 dk da kendiniz takarsınız.. boşa 90-100 lira bayılmayın
Korayla aynı fikirdeyim motor kolay kolay bozulmaz. sadece kriko bozulmuştur. 50 lira civarında olması lazım. Parçacıdan alıp başka birine gitmenizi tavsiye ederim.
Motorda kirkoda bozulmuyor. Sadece plastik bir makara var onun kanalları zamanla yenior çelik halat atıyor ve sarılıp sıkışıyor. O makarayı değiştirin 5 tl ankarada almıştım. biraz el becerisi maliyet bu. keşke yaparken fotoğraflasaydım.(
Benimde ön sol arızalı kalkarken çok yavaş kalkıyo sona gelince de dışarı dogru çıkıyo cam arkadan bastırarak yerine oturuyo. Sanayiye gittiğimde motor bozuktur dediler. Hala yaptrmadm