arkadaşlar bizim bu yumurta kasaların cam kirikosu tamir edilirmi benm aracın sol ön kapısının camı bu gün inmedi kaportacı cam motorunun halat sardığını söyledi tamir olmadıgını yenisini almamı söledi yenisi 120 tl pahalı geldi acaba söksem tamir olma imkanı yokmu daha önce hiç böyle bir arızayla karşılaştınızmı
Tamiri mümkün, internette aracınıza özel tamir takımı mevcut. Tamir takımını alarak arızalı parçayı değiştirebilirsiniz. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamiri mümkün. Ben uğraşamam derseniz sanayide oto camcılardan bilgi alabilirsiniz.. Brnim tata da da sarma olmuştu bana kalsa komple değişecektim. Tanıdık bir usta tamir oluyor dedi. Halatlar ve birkaç plastik parça değişti. 60₺ ye halletmiştim.
sizin sistem nasıl bilmiyorum ama benim sonata'nın da cam halatı paslanmış ve sonunda kopmuştu. kriko kısmını söküp kopan halatı çıkardım. sanayide halat tamiri yapan bir yer aynısından yaptı verdi. 20 tl gibi bir rakam almıştı sanırım.
edilmeye edilir hocam cok kolayy sadece sorun olan yer krikonun 2 başındada olan köşe makaraları çıkarıp takması sorun çıkarmayı denedim biraz çıkmıyor gibi
Benimde ön camlarla sorunum var durmadan yanlış yöne cıkıyor kapıcaya gidiyon bişeler ypıyo kapatıyor 10 gün sonra tekrar bozuluyor ustanın demesi mekanizmayı komple değiştirmek ve lastiğini değiştirmek ustanın demesi kesinlikle orjin. Al cam regülatörü zannedersem servis 190 diyor başka böyle sorunu olan varmı