aracı aldığımda üstünde ki filmlerin varlığı yokluğu belli değildi özelliklerini tamamiyle yitirmiş durumdaydılar. bende yeter artık deyip giriştim. bildiğiniz tırnağımla kenarından kaldırıp çırt çırt çeke çeke kaldırdım. önce leş gibi bir koku yayılıyor ve film sürekli kopuyor yeniden başlıyorsunuz işleme. kelebek camları ve arka cama dokunmadım henüz, hatta arka camda ki filmi hiç sökmeden üstüne yenisini yaparlar mı diye düşünüyorum şimdi. çok uğraşlı bir iş filmi çıkardıktan sonra ki camların hali ; üzerlerine camsil sıkıp bıraktım sol ön camdan tecrübeliyim onu daha önce sökmüştüm. yapışkanlar camsil bekleyip silince özelliğini yitirdiğinden dolayı daha çabuk siliniyor. şuan arabanın içine kokudan dolayı girilmiyor
Arka cami profosyonel birine sokturun ki rezistans zarar görmesin GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay arkadaş biz yaptırmaya para bulamıyoruz millet söküyor be o izleri gazyağınla silerseniz çıkarabilir birde arka camı hiç elletmeyin rezistans illaki kopacaktır
Ben de yakın zamanda arka camın eski filmini söktürüp yeni 2 numara attırdım , sökerken elemana sürekli söyledim , bir şey olmaz dedi , iş bitiminde gözle kontrol ettim çizgilerde bir kesinti görünmüyor. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bende aracımın kendi filmlerini kendim söktüm. Ama arka cam gercekten problem olabilir. Made yenisini taktıracaksınız işin ehlini uyarın arka camı sökerken dikkat etsin. yeni filmi yapmadan öncede siz bi kontrol edin. Kolay gelsin.