Cam filmine kesilen ceza Yargıtay'dan döndü BALIKESİR (İHA) 08 Şubat 2017 Balıkesir'de otomobilinin camında bulunan siyah cam filmine ceza kesilen bir vatandaş konuyu yargıya taşıdı. Cezanın iptali için açılan dava ilçe adliyesinde reddedilirken, Yargıtay emsal teşkil edecek bir karara imza attı. Araç sürücüsünün görüşünü engelleyecek bir durum olmadığı gerekçesi ile araç sahibine kesilen 189 TL'lik trafik cezası Yargıtay 19. Ceza Dairesi tarafından iptal edildi.
Cam filminin sürücü görüşünü engellemediğine hangi bilirkişi kanaat getirmişse bir an önce o işi bıraksın Piyasada çok iyi kalitede olanlar hariç diğer bütün cam filmleri dış ortam ışığının yetersiz olduğu ortamlarda bariz bir şekilde görüşü etkiliyor. Kendi aracımın cam filmi var, cam filmi olan birçok araca bindim; neredeyse hepsi için sonuç aynı. Gerçekten iyi kalitede olanları deneyimlemediğim halde, duyduklarımdan yola çıkarak biraz daha makul görüyorum. Onun dışında cam filminin "bana kalırsa" sürüş ve can güvenliği hususunda savunulacak bir yanı yok.
Benim araç tada var rahatsız edilmemek için başka yol kalmadı öküz çok napayim SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o konuda bir şey diyemeyeceğim çünkü siz de haklısınız lakin bazı şeyler can güvenliğinden sonra gelmeli. Ben birçok defa ışıksız ortamda özellikle sola dönüşler ve geri gidişlerde büyük sıkıntılar yaşadım. Biraz sökmeye çalıştım ama leke bıraktı. Müsait bir zamanda eski haline çevireceğim. Öküzler öküzlük yapıyor diye kendi canınızı ve diğer sürücüleri tehlikeye atmayın derim.
Dogrusun kardesım düşündüm sökturmeyı de ne bıleyım ne vakıt kaldı nede emın olamadım mumuhtalıf sebepten ötürü kalsın ya ceza kesmeye kalkarsa bızde yargıtaya gıderız napalım.
Arkadaşlar benim klavyem yabancı uyruklu olduğu için in türkçe karakteri kafasına göre şekillendirme yapmadan gönderiyorum kusuruma bakmayın Türkçem güzeldir öz de SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlahi Azrail sen adamı öldürür sun sus sus çaktırma SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi