Arkadaşlar Merhaba Ümraniyede bildiğiniz iyi iş çıkartan fiyat olarak da çok pahalı olmayan bir filmci önerisi olan var mıdır ? 150 TL'den fazla vermek istemiyorum. Önler 1 arka 2 numara olacak.
Hocam cam filmi bu arabayı boyatmıcaksınız. Ümraniye sanayide çok rahat bulursunuz. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş ben Bostancı Sanayi de Kadir Usta ya yaptırdım memnunum. Fiyatı hatırlamıyorum ama 150 tl den pahalı değildi sanırım. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim görende aracın çalışmıyor motor yaptıracak usta tavsiyesi için acil çağrı yapıyor sanır ? Telaşlanma sonuçta cam filmi en nihayetinde git şöle profesyonel gözüken yere kalite kalite zaten... Cebindeki yeşillere göre yaptır.. kafana göre.. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
Cam filmi yaptırmaya gitmeden önce arabanızı güzelce yıkayın ve camları içeriden dışarıdan güZelce kurulayın. Film arasında toz tanesi kalabiliyor dikkat etmezler ise Sent from my iPhone using Tapatalk
aracıma cam filmi yaptırdım ama hep hava kabarcıkları oldu ve usta bunların sıcakta zamanla geçeceğini idda etti. ayrıca kelebek camlarının kenarlarında büyük büyük hava kabarcıkları var. bunlara ise oraya yanaşamadığı için normal olduğunu söyledi. neyse ön sol cama 3 defa yaptırdım her seferinde açılırken ses yapıyor bir yere takılıyor sonrada kıvrılıyor. en son cumartesi yenilettim ön camı, bugün camı açınca yine aynı ses bir yere takılıyor gibi. ustanın dediği kapı içinde bir şey var oraya takılıyor. komple söktürüp başka bir yere yaptıracağım eski yere verdiğim para umrumda değil ancak 3 defadır git gel iyice sıktı. artık sanki hata bende gibi gitmeye yüzüm kalmadı. yeniden yaptıracağım ama yine aynı olur diye çekiniyorum. sizce benim ustada mı sıkıntı var?
aracıma cam filmi yaptırdım ama hep hava kabarcıkları oldu ve usta bunların sıcakta zamanla geçeceğini idda etti. ayrıca kelebek camlarının kenarlarında büyük büyük hava kabarcıkları var. bunlara ise oraya yanaşamadığı için normal olduğunu söyledi. neyse ön sol cama 3 defa yaptırdım her seferinde açılırken ses yapıyor bir yere takılıyor sonrada kıvrılıyor. en son cumartesi yenilettim ön camı, bugün camı açınca yine aynı ses bir yere takılıyor gibi. ustanın dediği kapı içinde bir şey var oraya takılıyor. komple söktürüp başka bir yere yaptıracağım eski yere verdiğim para umrumda değil ancak 3 defadır git gel iyice sıktı. artık sanki hata bende gibi gitmeye yüzüm kalmadı. yeniden yaptıracağım ama yine aynı olur diye çekiniyorum. sizce benim ustada mı sıkıntı var?
Hava kabarcığı değilde sıkılan ilaç kalıyor camda o zamanla güneşi görünce kuruyor ardından yeniden havası alınıyor. Kelebek cam da kenarlarda cam silikonu olduğu için çok iyi bir işçilik istiyor herkes yapamaz onu birde filim çekildikten sonra ilaç kuruyana kadar cam kullanılmaz yoksa açılır .Kuruduktan sonra kullanmaya başlanabilir.
Yeniden havası nasıl alınıyor?öyle bir uygulama yapmadılar çünkü. 4 gün kullanmadım camı ondan sonra açtım.
İlaç camda kalıyor biraz sonra kuruyor ardından kuruduktan sonra kabarcık kalmamıştı da ben yinede goturdum ufak plastik parça var elinde bi gezdirdi filmin üstünde
150 tl ye tüm camlar içinmi ? açıkcası filmin kalitesini sorgulardım ben o fiyata , maslak tanzer ile goruşunu pahalıdır ama omurlu kaliteli yapar
Kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım. Camı sonuna kadar indirince oluyordu. Kapıyı söktürüp baktırdım. Kapıyı tutan kasnak esnemiş esnediği içinde cama temas ediyor dediler 25 tl ye aldırttım. Usta sonra itiraf etti yanlış teşhis koymuşuz dedi. Kapının kasnakla birleştiği nokta esnemiş onu düzeltince oldu. Şuan memnunum. Usta dürüstçe söylediği için 25 tl nin lafını yapmadım. 150 tl ye yaptırmıştım filmi gayet menunum. Cam filmi aracı 1 2 tık daha albenili gösteriyor. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
150 tl ye Bostancı sanayide Bayındır hastanesinin yanında 10 numara 5 yıldız ne kabarcik var nede başka birşey ustayı da hiç tanımam tesadüf gittim yaptırdım