Gecen sene aracima cam filmi cektirdim gittikce acildi sanki rengi 2 numara film cektirdim iceri yine de gorunuyo arkadasmn polosunda da 2 numara var iceri zifiri görunmuyo acaba pololarn camlari kucuk ondan olablr mi yoksa benm filmler patates mi cikti ?
konuyu ilgili bölüme taşıdım lütfen konu açaren açtıgımız yere dikkat edelim. film in kalitesi ve işçilik ile alakalı bana kalırsa
Deniz kardeşim film konusunu söyle anlatayım senin çektirdiklerin ucuz uyduruk cam filmlerindendir benimki gibi bu filmlerin üzerindeki boyalar güneşle ve zamanla deforme olur ve yok olur bunun sebebi ürünün kalitesi ile alakalı Öbür poloya gelince adam paraya kıyıp lumar 3m gibi markalara çektirdiyse onlar solmaz çizilme 7 yıl garantili ama onu 350 tl ye çekerler sen gider 50 100 e cektirirsin her sene yenilesen aynı paraya gelir polisde söktürse için gam yemez hadi kal sağlıcakla.
Tabi ki de filmin kalitesinden kaynaklıdır, camların büyüklüğüyle alakası yoktur diye tahmin ediyorum ama öncelikle filmin kalitesi önemli.
5 yıl garantili 150 tl bide orayi deneyelm Baska bi i20de icini gosteriyodu o yuzden kafama cok takildgi icin yazdm
Dostum sorun filmlerin kalitesinden kaynaklaniyor benim basima da geldi.. Kaliteli film al kendin uygula... Ucuza hallet