arkadaşlar arabaya cam filmi yapmak istiyorum ama bu yasakların kalkmasından sonra fiyatlar uçtu malesef bende kendim yapayım diyorum yan camları yaparım ama arka cam için şüpeliyim arka camı dıştan yapsam nasıl olur yada olur mu bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. NOT:sayfada aradım konuyu ama bulamadım ya yok yada ben göremedim varda göremediysem özür dilerim...
dıştan yapma durumu söz konusu olmaz çünkü ister istemez çektiğin cam filminin uçları açıkta kalacaktır ve zamanla sökülme sorunu yaşayabilirsin mecburen içten yapmak durumdasın...
Distan iceriye uygun birebir ölcu alirsiniz ve sonra iceriye filmi cekersiniz. Arabada yapmadan önce baska yerlerde yapmanizi öneririm LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kesinlikle dikkatli olunmalı kalktı deniyor doğru ama hüküm olarak açıklar var ve polisler bunu çok iyi kullanıyor aman diyeyim
polislere de diyecek bişi yok tabi adil olanlara.ama bazıları sırf zevk için yapıyolar o sinir bozuyor.
Nerede ikamet ediyorsunuz, cam filmleri fiyatı normal düzeyde. Tabi Ziebart gibi yere fiyatlar baya yüksek.
Öncelikle profilinizi güncelleyiniz lütfen.dıştan cam filmi çekilmez yanlardan çeken arkaya içeriden de çekebilir.
arkadaşlar çok koyusu halen yasak ama içerisi görünecek şekilde çekilirse birşey demiyorlar bilginize :RpS_thumbup:
bizim arabada 2 numara var koyu geliyor biraz ama hiç polis durdurup sormadı bizi geçen sene 150 tl ye yaptırdık
150 TL çok değil mi? Ben 6 metrelik olanını 18 TL'ye aldım hepsiburada'dan, hem de buradaki film çekenlerin kullandığı markanın aynısı, havalar biraz ısınsın kendim takacağım,yani diğeceğim o ki 150 liraya taktıklarında onun 140 lirası kâr.
Kendiniz yapabiliyorsaniz ne ala ama biz ustaya yaptirdik bi oonceki arabamiz milenyum kasa accentdi ondada kendimiz yaptik geri sokulmustu Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Zaten filmde malzemeye değil işçiliğe para ödüyorsunuz.Az biraz el beceriniz varsa rahatlıkla yapabilirsiniz diye düşünüyorum.Arkadaşım aynı filmi bmw, mercedes, audi gibi elit markalara 200 tl ye orta sınıf markalara 150 tl ye alt sınıf markalara 100 tl ye yapıyor.Birazda araba markası fiyatı artırıyor.Risk çok olduğu için.Mercedesin camını bir patlatsa gitti günlük kazanç