Merhabalar arkadaşlar erabama cam filmi çektirmeyi düşünüyorum bu pazar sizlerede danışmak istedm erabam beyaz siyah cam filmi çektirmeyi düşünüyorum en açık tonunudan ön cam hariç 5 cam şeklinde düşünüyorum sizce bu şekildemi yaptırayım yoksa sadece arka 3 cam şeklindemi ön camlara polisler sıkıntı çıkarabiliyormuş sanırım . teşekkürler... Düzenleyen : apollon89
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; ">aynen benimde aklımdan geçen bu şekilde yaptırmak sizden ricam bana ankarada nerede yaptırabileceğim ve fiyatlar konusunda yardımcı olabilecekmisiniz ?
3 cam güzel durmuyor. Çok koyu bir ton olmayacaksa sorun olacağını zannetmiyorum. Sorun olmuyor daha doğrusu. Ankara, Gaziantep ve Kilis'te yaklaşık 10 yıldır orta ton filmli araba kullanıyorum ne trafikte ne de muayenede bişey diyen çıkmadı.
Bende cam filmini SONAX da taktırmayı düşünüyorum beyler... Bu firma hakkında duyduğunuz iyi yada kötü bişey varmı? Hani filmleri kaliteli yada kalitesiz falan gibi...
bende ankaradayım kızılay gibi merkezi yerlere pek gitmiyorum araçla zaten çok nadir .Cam filmini nerede yaptırmalıyım bu işin üstadı kimler nereleri önerirsiniz arkadaşlar ??
ben bu yaz 4 tondan en açık 2. kademesini yaptırdım 5 cama, ön kapı camları zaten ön camdan giren ışık sayesinde birazcık daha açık duruyor arka kapı camlarından ama öyle aman aman bi fark yok. karşıdan bakınca içerisi görünüyor yanlardan görünmüyor. polis içeriyi karşıdan gördüğü için pek sorun çıkarmaz(umarım)
Ön camlara 0.5 arka camlara 1 numara yaptırdım ben, eğer pazar günkü buluşmamıza gelirseniz inceleyebilirsiniz. Film için de yeni açılan Tepe Prime'ın içindeki yıkamacıyı tavsiye edebilirim ancak biraz pahalı yapıyor. Ya da çalıştığım şirketin araçlarına film çeken bi firma var, benim aracıma da onlar film çekti, onları da tavsiye edebilirim.
keçiörende rüya oto diye bi yer duydum işçiliklerinin güzel olduğunu söylediler fiyat aldım ön cam hariç komplesini 3 yıl garantili filmi 125 tl 5 yıl garantili filmi 200 tl ve 3m cam filmini 250 tl ye çektiklerini söylediler ... sizde iletişim bilgilerini verebilirseniz bi görüşeyim yada fiyatları hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
Arkadaşlar bugün müsait oldum gittim ve cam filmlerini çektirdm . rüya oto ya gittim söyledikleri gibi işçilikleri gayet güzel cam filmi çektirecek arkadaşlara buraya gitmelerini tavsiye ederim...
*bende de bod marka perde var, bırakın filmi,beni durduran polis o perdeye de ceza yazmak istedi,güçlükle ikna ettim. *konuyu e-bilgi edinme ile emniyete yazdım,bana cevap olarak yönetmeliği, .jpeg resim formatında göndermişler. camların rengini değiştiren işlemlerin açıkca cezalı olduğu yazılı. ayrıca içeridekilerin güvenliğini tehlikeye atabilecek her türlü aksesuar ile görüşü azaltan işlemlerde ceza kapsamında. *en güzeli renkli camın araç orijinalinde olması ve ruhsatta belirtilmesi. *sonra yolda gördüğümüz polisler kabus oluyor, ceza yemekte ağır bir duygu, zaten güçlükle kazanıyoruz.
ben bunu anlamıyorum işte.kurallara uyan ve saygı duyan bir vatandaşım ama biraz da sorgulamaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.içeri görünmüyormuş,kapalı kasa kamyonetlerde içeri görünüyor mu? görüşü engelliyormuş,kargo tipi dobloları,kangoları kaldıralım o zaman trafikten.ha tse ara filmde,belli firmalarda belli koyulukta yapılmasını kabul et ve en azından ruhsata işletme hakkı ver,standart koy.standarta uymazsam da cezamı da kes filmimi de söktür amenna.ben anlamsız kapris gibi yasalardan hoşlanmıyorum.ha sorarsanız arabamda da film yok,uğraşmamak için yaptıramıyorum ama yazın sıcakta da durulmuyor.perde düşünüyordum ama o da sorun oluyormuş,iyice kafam karıştı.
Size yüzyılın en iğrenç görüntülerinden birini söylüyüm: cep telefonu ile trafikte seyreden cipli bağyan şoför... tabi telefonla konuşan herkese uyuz oluyorum,hızlarını 30-40 a düşürüp , orta şeritte yüzsüz yüzsüz geziyorlar... Polisler neden bunları tespit etmeye çalışmıyor... şehiriçi duble yollarda üstelik çevre yolu statüsünde... 86 ile ceza yiyorum radara düşüp. sınır 70!. araba kullanmanın tadını tuzunu iyice kaçırıyor bu konu. 70 nedir ki duble yolda? Makam araçları füze gibi geçiyor ama yanımızdan. Düzenleyen : YeniAccentEra10
ben 5 cama da yaptırdım ön cam diğerlerinden bir ton açık akşam biraz sorun oluyo ama gündüz sürüş açısından çok rahat ayrıca beyaz renge film süper oluyo