Arkadaşlar cam filmi yaptırmak istiyorum fakat daha önce başıma geldi sökünce camda iz kalıyor ve kesinlikle cam ilk günkü gibi olmuyor bu yüzden korkuyorum aynı şey başıma gelir diye film sökerken her hangi bir ilacı ve sökme tekniği varmı acaba
Sökeceksin neden yaptiriyorsun ki. Eger fazla uzun sure kalmamissa iz falan kalmaz.. ben yaptirdm cok koyu durdu araci eski gosterdi 2 gun sonra carrtt diye soktum bi problem olmadi ve camlarda ne cam tesisatinda
Ben sökeceğimden değil belirli bir süre geçince deforme oluyor çiziliyor yani sökmek zorunda kalınıyor istemedende olsa
Kendini kanıtlamış 3M , Zeibart , Lumar gibi markaların ürünlerini tercih ederseniz problem olmaz. Mesela ben yıllardır 3M kullanıyorum solma , çizilme gibi problemler yaşamadım ayrıca 3M 5 yıl garanti veriyor bilginiz olsun. Cam filminde sanayici Hilmi ustaları dinleyip 60 liralık cam filmlerini almayın, 1 senede siyahtan mora yada yeşil gibi renklere dönüştüğü gibi camlarınızda kalıcı izler bırakabilir, tavsiye etmem. Favorim 3M şiddetle tavsiye ederim. LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cam filmini şökerken yavas hareketlerle çekin bu 1 fön makinesi gibi ısıtıcılarla hafifce ısıtın bu 2 cam filmi çıkınca hafif iz kalır asiton ve pamuk yardımıyla temizleyin bu 3 asitonu aracınızdaki cam kenarındaki plastik döşemelere sürmeden kullanın rengini agartır dikkat ediniz mümkünse elinizden geliyorsa kapı içi döşemelerini sökerek işlemi yapınız ve arkacamdaki resistans lara dikkat ediniz araca cam filmi yaptırdığınızda 1 hafta kadar aracın camlarını açıp kapatmayın araçın klimasını açmayın ve aracınızı bir hafta yıkatmayın kaliteli cam filmi kullanın ve iyi bir ustaya yaptırın yam ve film arasında baloncuk kalmamalı
birçok kez söktüm, camda kalan izleri ve parçaları tinerle silerseniz hiçbir şey kalmıyor. süper oluyor.
Kaliteli bir film ortalama yılda %5 gibi solma normaldir yani 20 yıl ömrü var şimdiden sökmeyi düşünmenize gerek yok... LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aksesuar işiyle uğraşıyorum filmi kaliteli yaptirirsan uzun sürelerde kullanırsın sokturmeye gelince kendin sökme arka cam ustalık gerektirir sıkıntı yaşarsınız HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2008 yılında ziebart tan cam filmi yaptırdık ön cam haric tüm camlara herhangibi bir solma çatlama çizilme çıkma gibi problem yaşamadık geçen yıl başımıza iki olay geldi sebebini bilmediğimiz bir olaydan dolayı arka cam patlamıs hırsızlık değil hırsız koskoca arka camdan gircek hali yok fakat cam filmi olduğu için cam tuzbuz olmuş ama olduğu yerde duruyordu ve elle sökmek imkansız gibi bişeydi eldivenle asıldık sökemedik bir diğer olayda sol arka cam filmi hare hare olmuştu ziebart a gidip gösterdim ertesi gün aracı teslim ettim ve ücret almadan sol arka cam filmini yenilediler müşteri memnuniyeti güzel araç zaten 2008 den beri ziebart a gider her yıl boya koruma iç koruma hep yapılır cam filmini güneşten kaçmak için ve güvenlik için takıyorsanız ziebart derim tecrubeyle sabit
hatta yine leke kalırsa arabanın kaportaya değirmeden bir parça pamugun üzerine aseton döküp lekeleri gidere bilirsin. bu uygulamayı camlardaki yapışkan izlerinede uygulanabilir
Filmi sökmesi basit, iz kalıyor kalmasına ama bulaşık süngerine veya beze deterjanı koyup silince o izler kayboluyor. Tek problem arka rezistanslı cam.. Sökerken rezistansa zarar verebilirsiniz.