herkese merhaba cam filmini zarar vermeden nasıl sökebilirim arka cam hariç rezistans sıkıntı çıkarır diye duydum yöntem olarak ne tavsiye edersiniz
anahtarla çiziyor abzı polisler. anahtar sürtünce yırtılma olmuyormu acaba merak ettim. belki kolayca sökülür
Hocam filmi en rahat ısıtarak ağır ağır çekerek çıkarabilirsiniz... Kalan iz varsada camı ıslatarak maket bcağının yan tarafını sürersiniz camı çizmeden rahatlkla sökebilirsiniz.. Ama rezistanslı cam olayı biraz bozuyor filmciler bile çok girişmiyor o işe onuda çk hafif ısıta ısıta söküceksiniz artk başka yolu yok
arka cam hariç diğer yerleri traş bıçağı ile temizleyebilirsin cok kolay oluyor Düzenleyen : Halil ŞAHİN
Eger cam filmini cama boylu boyunca, camı söktürüp te taktırdıysanız... Öncelikle işe kapı kartonunu sökmek le başlayın ve camı çıkarın, daha sonra cam filminin uç tarafını bir maket bıçağıyla kaldırarak yavaş adımlarla çekin.Çekerken parça parça yırtılabilir ve baya sıkılacaksınız ama sabır isteyen bi iş. Ardından çamda kalan siyah lekeleri tek bıçaklı bir jiletle ya da maket bıçağının ters yüzünü kullanarak kazıyın. En son olarak camda kalan yapışkanlığı da büyük bir kadife beze yada pamuğa tiner dökerek bastıra bastıra silin geçer.Sonra camı takabilirsiniz...Ama bu işlem her yan cam için 1 saatten fazla zamanınızı alır söyleyim. 50 TL ye söken yerler var, uğraşmak istemeyenlere sadece bir öneri...
en iyi çıkacağı saat sabah erken saatlerde hani bi serinlik olur ya hatta camlarda çiy olu o sırada tutup tutup çekin hemen çıkacaktır
Bir arkadaşım filmleri gelişi güzel yırtıp çıkardı. Kalan yapışkan izlerini ise sıcak sabunlu suyla silerek temizledi birşey kalmadı.Yalnız arka rezistanlı cam için Sonax a gitti. 20 tl karşılığında hiçbir iz kalmadan camada hasar vermeden tertemiz yaptırdı. Adamların elinde çok sıcak hava üfleyen bir makine varmış. Camın dışından camı ısıtıp arkadanda filmi sökmüşler. İz filanda kalmamış.
benim bu fılm olayından dolayı canım yanmıstı bı kere bı daha yaptırmam eskı aracımı vızeye goturmustu babam fılmlerı sokun demısler aksam ısten gelmıstım onları sokmek zorunda kaldım cok ugrasmıstım falcata ve jıletle ıslatarak cıkartmıstım cok sıkıcı olmustu