Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cam filmi arka rezistansı bozar mı?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda emrihak tarafından 22 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün ön camları bi kontrol ettirirken adamla muhabbet ediyoduk. Film çektirceğimi falan söyledim oda kesinlikle tavsiye etmediğini, arka camın rezistansının çalışmıyacağını söyledi. Bu doğru mu ben ilk defa duydum başına böyle bişey gelmiş olan var mı? Eğer gerçekten böyle bişey varsa arabanın bu tarz şeylerini bozmaya gerek yok.

2. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    arka cama cam filmi çekmek rezistansı niye bozsun. çeken adam acemi veya sakar biri değilse tabi. bıçak vb. değdirmedikten sonra. yalnız sökerken dikkatli sökmek gerekir. film zamanla cama iyice yapıştığından, birden çekerek sökmek yerine yavaş yavaş, gerekirse saç kurutma makinası ile ısıtarak rezistansa zarar vermden sökülmelidir.

3. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yalnız rezistansa şöle bi etkisi var. Buğu yaptığındabuğunun çözülmesi biraz daha uzun sürüo. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yani banada öyle geldi çünkü rezistansın bozulduğunu ilk defa ondan duymuştum.
    İzmirli arkadaşım sen biliyomusun cam filmi çeken bi yer varmı tanıdık falan :)

5. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bornova Özkanlar da Seymenler var. 3 Sanayide de Oto Star'dı yanılmıosam. İşlerinde iiler baya.
    Düzenleyen : muratacilar

6. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aslında flim çekme işi çok zor bi iş değil. Rolu şeklinde bi flim paketi alıp biraz su ve ona has bir tarak ile kendinde çekebilirsin. Paket yanılmıyosam 15 metreydi ve 15 tl fiyatı vardı. Belki ilk önce çekemeyebilirsin ama 15 metre gzl bi flim çekmeyi öğrenmeye yeterli bi metraj :D ben öle öğrendim. Piyasada çektirmeye kalktığınızda arka cam kelebeklere adamlar 40 50 tl para istio. bence denemeye değer derim.

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bazı insanlar vardır,kendince onaylamadıkları işleri kötüler veya önermezler halbuki hayatında yapmadığı yapmayacağı bir iştir...

Sizinkide o hesap olmuş,ben öyle bir insanla muhabbet açıldığı zaman yavaşca uzaklaşıyorum yanından...

8. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamamda 2-3 ay sonra filmler atmasın her zaman işi bilene yaptırmayı tercih ederim basit iş olmadığı ve anladığım iş olmadığı taktirde :D

9. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tam olarak demek istediğini anlayamadım...

10. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim ki bi meraktı ve başardım. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

11. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tebrikler o zaman https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif bu cam filmini kendim alıp biraz anlayan birine çektiriyim o zaman

12. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Olabilir.

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    yani demek istediğim cam filmiyle ilgili size önermediğini söyleyen adam %90 ihtimalle cam filimini sevmeyen ve gıcık olan birisidir anlatabildimmi?çünkü bahsettiği gibi bir sorun asla olmaz,rezistans problemi olmaz..böyle tiplerden çok var çünkü piyasada, mesela hyundaıyi kötüleyen veya aslı olmayan gerçekdışı ifadeler kullanan insanlar oluyor,dediğim gibi ağzımı açmadan uzaklaşıyorum yanından

14. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    evet bende evin camlarında deneyerek tek seferde başardım arabanın yan camlarınada çekerim ama tek porblem arka cam,ısıtarak onuda hallederim belki ama profosyonel ısıtıcı olması lazım saç kurutma makinası kendini ısıtamıyor:D

15. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai yi kötüleyen insan hyundai kullanmayan insandır hep kulaktan dolma şeylerle yorum yapanlardır yani benim çevremde öyle ben öyle görüyorum. Dediğinizde haklı olabilirsiniz bazı kuralcı ve inatcı insanlar vardır buda onlardan olabilir :)

16. muratacilar

muratacilar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şimdi Gayet açıklayıcı oldu. Teşekkürler...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

17. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben Arabayı Aldığımda Teslim Almadan Servisde Yaptırdım Sanruf Arka Cam ön Cam Yanlar 2 Sene Bindim Hiç Bir Sıkıntı Yapmadı İyi Biri Yaptıktan Sonra Sanmıyorum Bişey Olucağını.

18. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
  19. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yardımlar için teşekkürler bende bir araştırma yapıyım ona göre halledicem bu işleri

20. excel9191

excel9191 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    emrihak Kardeşim bergamaya gel sen burda film çektirelim sana hemşerim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

Bu Sayfayı Paylaş