Mrb arkadaşlar aranıza yeni katılmış sayılırım.Aracım 99 model 1.5 gl.Geçenlerde sağ ön kapı hoparlörüm çalışmıyordu.Bi göz atayım diye döşemeyi söktüm maalesef cam elimde kaldı.Camcıya götürüm çelik silikon çektik ama bu sefer de camı tam aşağı indirdip kaldırmak istediğimde öne kayıyor ve fitilin arasına sıkıştığı için yukarı kalkmıyor.Ne yapabilirim camcı cam fiberi alacaksın o da takım olarak satılır dedi.Yardımlarınızı bekliyorum
benim aracımdada benzer bir sorun olmuştu. çekomastikle yapıştırdıktan bir süre sonra yerinden çıkıp öne doğru kaymıştı. tekrar çekomastik sürüp cırt kelepçeyle de sabitlemiştim ondan sonra sıkıntı olmadı. sizin aracınızda da cırt kelepçeyle sabitleme imkanı varsa aynı yöntemi kullanabilirsiniz. benim camın cam krikosuna takılacak yerinde delik vardı ordan krikoya sabitlemiştim.
abi camın fibere geçtiği yerden mi sabitlediniz benim camda sabitlemek için bi yere yok akşam söküp bakacam yine sabitleyecek yer bulursam hallederim cırt kelepçeyi krikoya mı bağlayacam