Aracımın camlarındaki fitillerde erime var kısmen bir de cam çıtalarında oynama var. Çıtaları değiştirmeyi düşünüyorum fitillerle beraber.Satın alabileceğim bir yer var mıdır? Bir de aracım siyah renkte ve yeni çıtaları krom renkte yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur. Daha önce bu şekilde yaptıran var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Krom cam çıtaları bence her arabaya yakışıyor. Hele siyahta daha güzel olur. Bazıları krom kaplama olayını abartıp suyunu çıkarıyor. Ama sade bir arabada krom cam çıtası hoş durur düşüncesindeyim
Benim de siyah araçlarda çok hoşuma gidiyor ancak kendi aracıma yakışırmı biraz kararsız kaldım açıkçası. Deneyip göreceğiz bakalım. Birde bu bahsettiğim parçaları bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum.Nereden bulabilirim acaba.
Elantra için sanırım krom cam çıtası hazır yoktu. orjinal cam çıtaları çok da ucuz değildi. ben sol şöför kapısının dış cam çıtasını servisten 50 tl gibi bir fiyata almıştım. 4 kapı için 200 tl eder. cam çıtalarının altında plastik tırnaklar var belki onlarda sorun vardır. isterseniz önce onu araştırın.
Sadece ön kapıların çıtalarında sorun var camı kapatıp açarken çıtalar ve fitiller sıkıştırma yapıyor camlar çok yavaş açılıp kapanıyor. Ustama göstereyim en iyisi yapılabilecek bir şey var mı mevcut çıtalar için.Ancak sol ön kapımdaki fitilin mutlaka değişmesi gerekiyor tazikli su vurunca içeriye su alıyor çünkü.Mevcut çıtalarla sorunum hallolursa nikelaj yaptırmayı düşünüyorum.