Merhaba arkadaşlar forumda dolaşırken gerçekten güzel bilgilere sahip oldum ancak dün birkaç başlıkta denk geldiğim cam açma ışığı konusunda yardım istiyorum. Acarım Accent Era 2010 ve bildiğiniz gibi bizim araçlarda sadece sürücü camı açan düğmede ışıklandırma var diğer cam kontrolleri ve diğer kapılardaki kontrollerde ışık bulunmuyor. Nasıl ışıklandırılabilir, kapı kolu nasıl sökülüyor yardımcı olursanız sevinirim. Not: forumlarda sanırım anlatılmış ancak image hostinglerde çekilen fotolar silindiği için sadece yazılar var görsel bir bilgiye ulaşamadım.
dostum kapı kapatmak için tuttuğun yuvanın içinde bir vida var onu sök. kapı açma kolunun arkasında bir küçük delik var onu ucu sivri bişeyle çıkar alttaki vidayı sök. kapının yan kilit yerindeki üst tarafta vida var onu sök. atl taraflara kenarlardan bakarak in orda gözüne vidalar çarpacak onlarıda sök ve kapının plasitk kısmını geriye doğru sürükle plastik parça çıkacak. Arkadaki soketleri sök ve plastik parçayı çıkar ters çevirdiğinde cam açma kilitleme vs. düğmelerin her türlü değişimini yaparsın
Bu konuyu çok önce bende araştırdım ve yapacağım ama fırsat bulamıyorum..cam rüzgarlıklarını bile 2 haftadır bagajda gezdiriyorum
Sizi iyi anlıyorum; İnsanın yaşı ilerledikçe yapmak istediklerini erteliyor daha önemli konular öncelik alır ancak dinlenmeye zaman kalır o zaman bagajdakiler akla gelir.
Değişim degilde sadece o kısımların ledleri takılmamiş yerine kadar herşeyi hazır aynı yada farklı bir renk led ile bütün cam açma tuşlarını ışıklandırıyorsunuz biraz lehim bilginiz var ise rahatlikla yaparsınız. Kolay gelsin.