arkadaşlar bu cam açma düğmelerinin aydınlatmalarında eksik ışık var bu kısım nasıl sökülüyor komple kapı içimi sökülüyor yoksa orası ayrıca çıkarılabiliyor mu tekniğini bilen varsa yardımcı olabilirmi forumda ayrıntılı bulamadım.
Orjinalinde yoksa cikma alsanda fark etmeyecektir bazi parcalarin isik gecircek kismiyo yok aydinlatamazsimiz HTC One cihazımdan gönderildi
yeri var hatta bazı sitelerde resimli led takmayı göstermişler ama oranın nasıl söküldüğü hakkında bilgi yok komple kapı içimi sökülüyor yoksa o kısım direk çıkarılabilen bi parçamı
Kapıyı kaplayan plastik parçayı komple sökmeniz gerekiyor. Forumda özellikle hoparlör montajı konularında kapının nasıl söküldüğünü görebilirsiniz. Daha sonra cam düğmelerini tutan vidayı sökerek düğme takımını çıkarın. Forumda konularını göreceğiniz şekilde led montajını tamamlayınız.
Getz gti kadran ve cam açma düğmeleri mav Sizin araç ta bu sekilde sökülüyor olabilir. yukarıdaki linkte getz için MÜRSEL BEY paylaşım yapmış.
düğmeler için kapıyı sökmenize gerek yok. kapıyı tutma yerinin içinde bir adet vida var bunu söktükten sonra tutma yerinden kendinize doğru biraz çekip tırnaklarından kurtulmasını sağlayın.
Mursel bey size sormak istedigim birsey var.getz lerde 4.lü flaşör düğmelerinde orjınalde aydınlatma varmı acaba. TEŞEKKÜRLER
getz sahipleri daha iyi bilir ama olması lazım. eğer yanmıyorsa konsolu söküp düğmeyi arka kısmındaki vidalardan sökeceksiniz. daha sonra düğmenin üzerinde yuvarlak bir yer vardır onun içinde ampül oluyor.
Ben orta konsolu geçen sene sökmüştüm.Havalandırma düğmelerinin atında 3 tane dipsiz diye tabir edilen yerine geçmeli ampuller den sadece 1 tanesi çalısıyordu. O ampulleri iptal edip şerit Led´den aydınlatma yaptım. Ama 4.lüflaşorlerde lamba olup olmadıgını hatırlamıyorum. Boş kaldığım vakitte tekrar sökmeyi düşünüyorum. Hatta saat aydınlatmasını da beyaz renge nasıl dönüştürürüm . Sizin bir konunuzda vardı inceledim ama nasıl yapacağımı anlamadım.
saati yerinden söküyorsun içini açıp lcd panelin alt kısmında bulunan ledleri değiştiriyorsun. bazı getzlerde direk smd led var bazılarında ise çok minik ledler var. eğer minik ledlerden olursa onları kırıp iptal edip artı eksi uçlarından sağ ve sola iki adet smd led yerleştirmek gerekiyor yani işlem biraz daha uzun. eğer normal smd led çıkarsa işlem daha kolay mevcut ledleri söküp yerine yenilerini takıyorsun.
ben o dediğiniz vidayı söktüm işin açığı fakat pekte zorlamadım belki burdan sökülmüyodur elimde kalır diye ama yine deneyeceğim madem ordan sökülüyorsa. herkese teşekkürler