ALINTIDIR. <!--[if gte mso 9]><> <w:Word> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <wunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfInvalid>false</w:SaveIfInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:Word> </><![endif]--><!--[if gte mso 9]><> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} <![endif]--> Teknik Destek : Nasıl bir bilgisayarınız var? Müşteri : Beyaz Teknik Destek : Ekranınızın solundaki ‘Bilgisayarım’ ikonunu tıklar mısınız?<br style=""> <br style=""> Müşteri : Sizin solunuz mu, benim solum mu? Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum. Bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba? Teknik Destek : Yazıcınız renkli mi? Müşteri : Aaah, afedersiniz ya… Teknik Destek : Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye? Teknik Destek : Buyurun efendim? Müşteri : Eee. İlk defa mail gönderiyorum da. Teknik Destek : Tamam. Ben size yardım edeyim. Müşteri : Adresteki ‘a’yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? Teknik Destek : Günaydın. Size nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri : Merhaba. Yazıcım çalışmıyor da… Teknik Destek : Anladım. ‘Başlat’ tuşuna basar mısınız? Müşteri : Bak dostum. Ben Bill Gates değilim. Bana öyle teknik konuşma! <b style="">Gecenin ikisi, </s
"Gecenin ikisi" başlığının altındaki konuşma süpermiş, çaresiz bayanın dramı. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif