Hyundai i20 troy 1.2 2012 benzinli model aracımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır aracımı ilk çalıştırmada hararet göstergesi en alt çizgiden (50) başlıyor sonrasında normal seviyeye (90 biraz altı) gelip sabitleniyor. Bundan öncesinde çalıştırdığımda her zaman normal seviyede (ortaya yakın) çalışırdı. Aracımı 4 5 gün hiç çalıştırdığım bir günde çok sarsıntılı çalıştı ve motor lambası yanıp sönmeye başladı. Kontak kapatıp açınca hiç sorunsuz çalışmaya başladı ancak hararet 1- 2 km yaptıktan sonra normal seviyesine gelmeye başladı. Motor yağ ve suyunda bir eksik gözlemleyemedim. Sorun var mı? Var ise neden kaynaklanıyor olabilir?
Hocam ben de aynı arabanın 2013 ü var , ilk çalıştırmada 50 ye yakın yerlerden ibre uyanıyor , ısınınca 90 nın bir tık altında sabitleniyor hiç hareket etmeden duruyor , soğutma sistemi çalışıyor demektir bu. Başkaca bir anormallik yaşamadım. Sizde motor ışığı falan yakması bir sorunu gösteriyor , deneyimli bir ustaya danışın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Analog ibreyi unuttum kaçta başlıyordu ama dijitalde en alttan başlıyor. Kış şartlarında da en alttan başlaması normal diye düşünüyorum. Sizi çok yukarıda başlıyorsa bulunduğu ortam sıcaklığı nasıl bakmak lazım. Belki sıcaktandır o kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum. Motor lambası, illa kötü bir işaret anlamında değil. Genelde egzoz yada ateşleme sisteminde sorun olunca yanabiliyor. Babamın getzde yandı söndü. Götürdük bujiden çıktı. Kablosunu değiştirdik Bujilerle. İnşallah sizin de öyle birşeydir. Benim dizel İ20'de de dpf uyarısıydı. Bilgisayara bağlanıp bakılması iyi olur. Sansıntılı çalıştığında duman falan var mıydı?