Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

çalismama sorunu!

'Getz Forum - Club' forumunda Misafir tarafından 12 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

oncelikle merhaba,

1.5 crdi 2005 model 99000 km'de bir aracim var. bazen ilk calistirmada araba calismiyor 4 5 defa belki daha fazla basmam gerekiyor calismadan once daha dogrusu diyelim 2. basmamda yada 3. araba sanki yarim calisiyormus gibi calisiyor tam calisti calisacakmis gibi oluyor. Bunu nezaman yapiyor derseniz belli bir zamani yok sabahta yapabiliyor aksamda biryere gidip 10dk sonra arabayi calistiriyim yine yapabiliyor.

Yanliz sunu gozlemledim kontagi acip yay seklindeki sari isigin (isitma bujisi oldugu için sonmesini bekledigimiz isik) sonmesini bekledigim zaman egerki isigin sonme suresi 1 saniye gibi bir sure veya altinda olursa araba hemen calisiyor fakat bu isik 2 3 saniye yanik durup sonra sonerse araba calismiyor.

Sorunum kisaca boyle.

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    bu başka : Peki kilit ışıgı normal yanıyor mu sarı ışık oda anahtar şeklinde eger yanımıyorsa araç çalışmaz

3. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Bana da immobilizer sorunu gibi geldi. Bende de arada immobilizer ışığı sönüyordu marş almıyordu araba. Kapat aç yapıyordum düzeliyordu. Sen de bir kaç defa marş basmadan aç kapa kontağı.

4. lp005

lp005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif"katılıyom aynısı olmustu ve direksyonun altındakı fıslerı de kontrol edersenız ıyı olur.ısıtma bujılerınde de sorun olabılır arkadaslar

5. Misafir

Misafir Guest

o anahtarli olan isik yaniyor gecen gun baktim ama daha dikkatli bakacagim bidahaki sefere.

6. sarisülo

sarisülo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimde bu sorunun aynisi var bi onerisi olan yokmu acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

7. dgngogo

dgngogo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ısıtma bujileri büyük ihtimal bi baktırın

8. Misafir

Misafir Guest

1 - Marş motorunun kömürlerini kontrol ettirin..
    2 - Motor kompresörünü ölçtürün..

9. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benimde başıma geldiği üzere sizlerin sorunu krank sensöründen de olabilir. Tavsiyem araçlarınıza serviste bir hi-scan taraması yaptırmanız.

10. sarisülo

sarisülo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bujileri aldim degistircem zaman bulursam yag ile birlikte, eger sorun devam ederse diger onerileri degerlendircem sonucu yazarim

Bu Sayfayı Paylaş