Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

çalışma sorunu

'Getz Forum - Club' forumunda dgngogo tarafından 2 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. dgngogo

dgngogo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 dizel getz arada bir marş yapıyor ama çalışmıyor yeni fark ettim imbiloyzer lambası yanmıyor acaba anahtardamı yoksa beyinde mi problem vardır çok nadir yapıyor...garantiden yapıyorlarmı acaba bilen varmı açaba..

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Sanırım anahtarı ara ara okumuyor garantiden yapılır bir kaç dakika sürüyor parça değiştiriyorlar

3. shadow-ca

shadow-ca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kontak anahtarını tanıyan parça hatası sanırım beyin arızası değil,yetkili servise uğrarsanız sorun çözülür.geçmiş olsun.

4. dgngogo

dgngogo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cumartesi gidecez bakalım sorun neymiş bakacaz..

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sokette oksitlenme genel sorunu. Soketi kontrol edin, içine wd-40 sıkabilirsiniz.
    Düzenleyen : MSC

6. bgr_

bgr_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Buğra
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    valla bana direk anahtardan dediler servistn anahahtarı değiştirmemiz gerek dediler..eğer çalışmazza kumandadan kapıları bi kilitle aç immoyu okur dediler işede yarıyo hakkatten =D

7. dgngogo

dgngogo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dün servise gittik ve immobilizer anteni arızalıymış ön dizk kleperleri ve sol cam dış süpürgeliği garantiden degişti 45000 bakımı 234 tl vrdik sorunlar çözüldü yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

8. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkeze iyi akşamlar biraz önce aracı çalıştırıp biryere gidecektim malesef arac çalışmadı kontagı çevirdigimde abs lambası sönmüyor ve marş tık tık serisesler yapıyır göstergedeki ışıklar sönüyor birkaçkez belirli aralıklarla denedim olmadı vurdurmanında zaralı oldugunu duydum şu an öyle bıraktım iç aydınlatma 1-2 saat açık kalmış aküden olabilirmi acaba yol gösterirseniz sevinirim

9. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Muhtemelen bundan olmuştur. Çevrenizden bir akü takviyesi imkanı bulursanız bu yolu tercih edin ama eğer imkan yoksa az bir itiklemeyle çalışacaktır.

10. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    takviye için şu an imkanım yok öndede araçlar var vurdurmada olmayacak durumda benim aracım 2005 50000 de akü ömrünü bitirmiş olabilrmi değiştirmemmi lazım https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

11. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bunu en güzel bir elektrikçide anlayabilirsiniz. Gerekli ölçümler yapılır ve bakılır. Ancak mesela bir iç lambanın unutularak 2-3 saat içinde aküyü bitirebiliyorsa pekde sağlıklı sayılır diyemeyiz. Yinede 1-2 kişi yardımıyla aracınızı bulunduğu yerden çıkarıp çalıştırabilir veya araçların gitmesini bekleyip belki öyle deneyebilirsiniz.

12. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    banada iç lambanın bitirmesi mantıklı gelmedi ama ilk aklıma gelen o idi aracı vurdurmanın beyni bozacağını söylüyorlar dogrumudur dogruda olsa son çare çalışmazsa öyle yapmak gerekiyor gece yatmadan bir daha deneme yapıcam inşallah çalışır

13. Misafir

Misafir Guest

Aracın km'si önemli diil, zaten akünün ortalama ömrü 2 - 3 yıldır, 5 yıl iyi dayanmış, zaten zayıf olan akünün tavan lambasının canını alması çok da zor bişi diil...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

14. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Önceleri bende enjeksiyonlu araçlarda beyin sistemini bozabiliyor diye duyuyordum ama gerçekte katalitik konvertöre zararlı olduğunu öğrendim (Bu bilgi araç kullanım kitapçığında da mevcuttur.) Yani sürekli olmayan bu durumdan aracınız zarar görmez ama sorunu görmezden gelip süreklilik haline getirmeyin elbette.

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Coşkun Abi Bendekide 2006 Model 2005 Sonu Alınmış Hala Tek Marşa Alıyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifHatta Çalışmadığı Zaman Her Arabada Görüyom Teyp Bass Vurunca Fazla Akım Çektiği İçin Teybin Lambaları Ve Tavan Lambası Bassa Göre Söner..Bende Oda Yok..Maşaallah Süper Dayanmış..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

16. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani abi aküyü değiştirmemmi gerekiyor dolum falan yapıyorlardiyorlar o nasıl oluyor

17. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aracı ikinci el aldım kitapcıgı yok zaten ilk aracım pek anlamıyorum ama bu forumda sizler sayesine aydınlanıyorum teşekkürler

18. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Üstadım akün zaten 5 yılı doldurmuş hakkatende iyi bir performans göstermiş. Yeniden doldurma diye birşey yok akü şarj tutmamaya başladıkça elektrikçilerde bir süre daha idare etsin diye 1 gün boyunca tam şarja takarlar ama çoğu zaman beyhude bir çabadır idare etsin diyedir. Sonuçta her halükarda değiştirmen menfaatinedir yarın birgün akü yüzünden aracın gerçekten çalışması gereken bir durumdayken çalışmazsa 50-60 tl verip bir yeni akü alamadım diyebilirsin.

19. görsoy

görsoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yarın sokak boşalınca vurdurup akü almaya gitmek akü 50-60 a varsa iyi hemen yenilemeliyim yoksa biyerde kalırız https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Bence Bir Vurdurun Çalıştırın...Dolaşın Ama Stop Ettirmeyin...Akü Alacağınız Yere Gidince Stop Ettirin Ve Tekrar Basarsa 1-2 Gün Deneme Yapın Derimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Baktınız Olmuyor Alırsnız Yeni Bir Akü..

Bu Sayfayı Paylaş