Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

çalışırken sirkeleme ve devir yükselmesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda hkkaptan tarafından 24 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. hkkaptan

hkkaptan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    slm! aracı 6.500 km de aldık.doch motor olmasından mı bilmiyorum ama aracı kaldırırken debriyajı yarıya kadar çekip gazıda bırakıp boşa aldığımda devir 2000 lere kadar kendiliğinden yükseliyor.bunun için gaz kelebeğinde mi ne sorun olabilir demişlerdi ayrıca sıralı sis. lpg taktırdık ( belki bağlantılıdır) araba ilk çalıştığında sirkeliyor ve düşük devirlerde ısınana kadareskisi gibi kalkmıyor...ben anlamadım.bilen var mı? lpg yi yapanlar ayarı normal demiş babama.bu arada lpg cilerden de bişe anlamadım.üstüne alınmasın hepsi ama birinin olur dediğine diğeri olmaz diyo ya da ısrar edersen işten az anlıyosan zahmetlede olsa düzeltiyolar

Düzenleyen : hkkaptan

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,171
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Akü kutupbaşını sökün, sabah benzinde deneyin, sorun yoksa LPG ayarından eğer sorun devam ediyorsa vuruntu sensörü yada boğaz pozisyon sensöründe sorun olabilir.

3. hkkaptan

hkkaptan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben kutup başlarına dikkat etmedim ama lpg için direk elektirik mi gidiyor?zaten ilk sefer otomatik benzinde çalışıyor, yani bunu benzindeyken de yapıyor. ayrıca check yazılı bi lamba bazen yanıyor bazen sönüyor.teşekkürler

4. hkkaptan

hkkaptan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ayar yapıldı, çalıştığındaki sirkeleme durdu gibi :)

Bu Sayfayı Paylaş