arkadaşlar benim 2007 1.6 team accent era var geçenlerde orta konsolu sökünce orada birşeyleri gurcaladım ve çakmağın ışığını patlattım acaba ne yapmalıyım geçmemidir yoksa lehimlimi
Hocam sorunuzun cevabını bilmiyorum, yardımcı olamayacağım ama orta konsolu neden sökme ihtiyacı hissettiniz, merak ettim doğrusu.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
çakmak işigına gelen enerjiyi bi kontrol et 12volt olması lazım temassızlık da olabılır ampulu cıkarıp 12 volt da bi dene çalışmassa ampul gitmiş demektir oto elektrıkcılerde bulunabilir
ilk önce el freninin arkasında bir bardak koyma yeri var onun halısını çıkarınca orada vida var onu sökün sonra vitesin çerçevesini döşemeyi çizmeden hafifçe kastırarak çıkartın çıkartmadan önce vites topuzunu sökmeyi unutmayın sonra ön tarafta biri sol diğeri sağda olmak üzere iki tane ayaklara gelen havalandırma var onların kapaklarını hafifçe kasnıtarak çıkartın oradada vidalar var onlarıda söküm yaptıktan sonra orta konsolu hafifçe kaldırın o zaten gelecektir sonra çakmağın soketlerini sökün biraz dikkat istiyor ama işi çözünce çok basit aslında başarılar