Merhabalar era aracım için sislere çakar modül aldım ama sisler aracın kendi soketlerine takılıyken modülü bağlayınca modül şase yapıyor bu yüzden direk akünün artı ve eksisinden alıp sislere balgnati yaptım ama orjinal soket lerden söktüm içerideki düğme suan çalışmıyor başka nasıl bi bağlantı yapabilirim orjinal devresine bağlı kalacak şekilde
Açıkçası o modülle neyi amaçluıyorsunuz çözemedim. Başkasının gözlerini almaktan başka bir işe yaramıyor. Diyeceksiniz ki bir sürü takan var. O bakarsanız virüsü öldürmek için etil alkol içip bir sürü ölen insan var. Bir kısım insan yapıyor diye o iş doğru olmuyor. Size tavsiyem vaz geçin. Aracınıza da zarar vermeyin. En önemlisi de çakar la diğer sürücülerin hakkına girmeyin.
Arkadaşlar çakar ile gezilmeyecegini cezalı olduğunu bende biliyorum sadece büyük toplantılar oldugu zaman kullanıyorum bu şekilde akıl vermenize gerek yok başka şoförleri rahatsız edicek hiç bir modifikasyonu zaten yapmam aracıma ama dediğim gibi düzenlenen bütun otomobil etkinliklerinde bende katılıyorum ve o tarz ortamlarda bu gibi değişiklikler yapmak güzel olduğunu düşünüyorum