Üşenmedim okudum yazıları eko 66 isimli üründen bahsediliyor ve okuduklarımdan çıkardığım sonucagöre adamlar resmen dolandırıcı sebepleri; 1- her ne kadar kendim siteyi açamasam da forumda görülen bu yazı 2007/108 – ATM Madencilik Liman İşletmeciliği Kozmetik Turizm ve Prodüksiyon Yapımcılık San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye ait “www.eko66.com” adlı internet sitesinde yayınlanan “Eko 66” adlı yakıt tasarruf cihazına ilişkin reklamlarda bahsi geçen “Motorunuzun performansını yükseltir. Yakıtta % 25-35 tasarruf. Aracınızın performansını % 25-35 yükseltir” ifadelerinin bilimsel bir temelinin olmadığı anlaşılmış olup; Bu durumun 4077 sayılı Kanun'un 4822 sayılı Kanun'la değişik 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, reklam veren ATM Madencilik Liman İşletmeciliği Kozmetik Turizm ve Prodüksiyon Yapımcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. hakkında anılan reklamları durdurma cezası verilmesine karar verilmiştir. sanayi bakanlığı sitesinden aldım bu yazıyı demiş arkadaş 2- http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/613/f/13877/g/Eko66
kilo verdirdiğini iddia eden ilaçlar aklıma geldi. hepsi düzmece ve para götürmek için uydurulmuş şeyler üstelik insanların iyi niyetini suistimal eden şeyler
bu kişiler bu aleti eskişehir makina fuarında sergilemiştir, bizim oğlanın çalıştığı bir şirkette oradaydı ve onlar görmüşler. ama fazla detayına bakmamışlar.
Arkadaşlar günaydın, Ülkemizde akaryakıt fiyatları bu denli hızlı artış gösterdiği sürece nanofuelmiş, ekoyakmış hepsi hikaye, para tuzağı herkesin muzdarip olduğu konuyu bilipte bunun üzerinden rant sağlamak isteyenlerin işleri, Ben hiçbirinin faydalı olduğuna inanmıyorum.
"denize düşen yılana sarılırmış." işte bunlarda bundan yararlanmak istiyorlar. ama denemedn de karar vermek ön yargılı olmak ne derece doğru olur bilemiyorum
Böyle cihazlar gerçekten yararlı olsaydı otomotiv sektöründeki markalar bu teknolojiyi alarak fabrikasyon araçlarına monte ederlerdi ve "aracımız diğer araçlara göre şu kadar az yakıyor, şu kadar fazla performanslı" diye reklamını yaparlardı...
Yapılmıyor değil ve yapılanalra hibrit diyorlar. Kimi benzin+ elektirik kimi benzin+hidrojen, kimileride sadece elektirik ve hidrojenle calsııyor. Ama Onların motor yapıları, dizaynları, malzemeleri vb teknolojileri cok farklı. Bizim ümraniye sanayinde bi usta da denemiş hidrojen olayını, az kalsın canından oluyormus. Düzenleyen : qaan88
Hybrid otomobiller bambaşka bir teknoloji zaten... Onların fiyatlarının ne kadar uçuk olduğunu ve olacağını hepimiz biliyoruz... Eğer işe yarıyor olsaydı 500 TL lik bir cihazı fabrikasyon olarak bir çok üretici firma araçlara entegre ederdi..
ewt. zaten o yuzden dolandırıcıklı. bugun kaliteli bir lpg kiti bile nerdne baksanız 1,5bin tl den baslıyorken. Adam bide lpg nin araca zarar verdiginden bahsetmiş. Hidorjen in bırakın benzinli motorlara verebilecegi zararı, ayaklı bomba.
büttün otomobil firmaları isterse düşük yakıt harcıyacak motor veya araba üretir.hyundai era getz vs gibi. ama adamlar yakıtı düşürüp motor performansını düşürecek şeyler yapmıyor.bmv,audi,jeep,porche daha birçok firma aracı alırken kimse yakıtına bakmıyor.yakıt az olsun parçası ucuz olsun diyen zaten getz era megane dacia skoda pegueot vs arabalar alır.bu sınıf araçlar zaten bütçemiz için yapılmış.bundan daha aşağı yakıt olsa bu performans olmaz. gelelim 2.sınır insanlara.yani durumu iyi olanlara.adam hava atmak için,karizma için,alır bmv yi jeep i.oda asla yakıtına bakmaz.ev var kombili denize sıfır 200m2 full..teraslı bilmem neyli.150bin liraya ev var aynı yerde aynı manzara 1500 tl.ben 150 liralık evde anca oturabilirim.ama parası olan biri benim evimde oturamaz. yani sonuç;araç firmaları yakıt derdinde değilki bi çözüm için arayışa girsinler. bunun gibi yakıt tasarrufu falan diye dolandırıcılık yapanlar sadece 150 krş yakan aracının dahi yakıtını bulamıyanların sırtından geçiniyor. adamın aracında 50 tl masraf var.aksaraya gidip çıkmacıdan alıyor. sen istediğin kadar çözüm ara bul.sonuç adamda para olmadımı sıfırdır. benim nacizane fikrim.