Merhaba arkadaşlar Uzun bir süre doğu görevinden sonra tayinimiz Bursa Gürsu ya çıktı. Ancak Bursa hakkında tek bildiğimiz yeşil güzel bir yer olması. Fazla bir bilgimiz yok. Bana yardımcı olur musunuz? Bursa nasıl bir yer? Sakın nezih bir semtte ev tutup Gürsu ya gidip gelinebilir mı? Veya Gürsu nasıl bir yer? Ne gibi önerilerimiz olur? Eşim ve ben öğretmenim. Eşimin tayini Gürsu ya çıktı. Ulaşımın kesinlikle sıkıntılı olmamalı. Ev ise sessiz,sakın,nezih bir yerde olsun istiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla..
Hoşgeldiniz hocam bende İnegöl de ikamet ediyorum. Gürsu bursanın girişinde kestelden sonra gürsu gelir. Bursa güzel şehir zamanla seviceksinizdir. Ev tutma konusunda birşey diyemem nereler nezih sakin tam bilmiyorum. Bursada oturan arkadaş lar yardımcı olacaktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam gürsudan ziyade şahsen demirtaşda oturuyorum gürsudan trafik ziyadesiyle çok olur mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışırım nacizane iletişim adına 05349314100 E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi