Slm arkadaşlar forum da eskiyim ama şifremi unuttum yeni üyelik açtım şöyle bir durum var buradan 1 yıl önce ankaraya gelmiş 2007 model era var acaba bursa nemlimi araba non çürüme durumu olabilirim birde era lar çabuk çürürmü lütfen yardım saygılar.
Eralarda diger arabalardan farksız bursadan getirdigimiz 83 190e vardı kaput iç tarafları nemin birikebilecegi neresi varsa paslanmıştı.Oysa araba daha önce hiç boya badana görmemiş boyasında bile çatlaklar vardı.Dikkatli bakın.Arabanın yaşı genç başlamamış olma ihtimali yüksek.
Deniz kenarında tuzlu deniz havası paslandırır, iç kesimlerde kışın yolda kar/ buz mücadelesi için atılan tuz gövdeye işler yine tuzlu hava çürütür ,sonuçta her arabada olur ama bazı sacı zayıf arabalarda çürüme her halükarda olur , siz bir kontrol ettirin iyicene. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
aracın büyük kazası değişeni tamir gormuş yeri yoksa çok sorun olucağını düşünmüyorum ufak tefek şeyler belki olabilir
Bursanın neresinden gelmiş hangi ilçesinden o da önemli.mudanya-gemlik-iznik buralar deniz kenerı diğer yerler denize uzak kalıyor