slm arkadaşlar.atiker safe fast kit taktırmak istiyorum eskişehirde içime sinen bir yer bulamadım.bursada tanıdığı olan kaliteli montaj yapan varmı?tomurcuk otogazı duymuştum ama nasıldır bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim
''Tomurcuk Otogaz'' duyduğum kadarıyla Bursa'nın lpg konusunda 1 numaralı yerlerinden biri tabi işçiliğide iyidir.Orada lpg taktıran arkadaşlar size daha iyi yardımcı olurlar.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
0 224 4411241 telefon ederek gereken bilgileri alabilirsiniz, ben mart ayında takdırdım 16.000 km. oldu herhangi bir problem yaşamadm,
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="96%" height=47> <TD height=23 width="68%" noWrap align=left>SARIGAZ OTOGAZ <TD height=23 width="26%" noWrap align=right>Telefon : 0 224 443 56 65 <TD height=24 colSpan=2 align=left>Adres : ÜÇEVLER MAH. KÜÇÜK SAN. SİT. 57/A NO: 3 sarıgazı tavsiye ederim, üç arkadaş orda taktırdı, gayet menunlar, çok kalabalık olmuyor, sıra bekleme olmuyor genelde tomurcukta iyidir ama hem montajda hemde bakımlarda çok kalabalık olacağını unutmayın