arkadaşlar merhaba 2005 getzim var orta konsolda bulunan bu boşluk bana çok çirkin geliyor 2005 ten sonrakilerde bu yok buraya nasıl bişey yapılabilir ayrı parça olarak satılmıyor orta konsol takım olarak oda biraz pahalı fikir verebilirseniz sevinirim benim aklımdan burayı kapatıp çakmaklığı buraya taşımak geçiyor 2005 sonrası gibi ama oda işçilik gerektiriyor hazır birşey var mı? http://i.hizliresim.com/M6vNmk.jpg resimde işaretli başka arkadaşlarda şikayeti bu konudan fotoyuda internette ararken buldum ama bi çözüm bulamadım.
çıkmacılara bakın isterseniz, kazalı araçtan çıkma bulunabilir.. Bunu çıkmacıya verirsiniz, üste 20-30 verir bütün olan konsolu alabilirsiniz..
20 30 mu çıkmacılar tam ölücü adamı alışverişte soyuyorlar valla birde herkes sanayideki çıkmacılar ucuzdur diye bilir vay yavrum vay servislerle kapışacaklar fiyatta utanmasalar
Katılıyorum, orjinal era teybine çıkma diye 600 tl istediler, üzerine 50 daha koyup geri görüş kameralı, navigasyonlu, dvd li , tv li navking alırsın
Önce fiyat sorcak.. Farzı misal 250 mi dedi? Al kardeşim bendekini üste ne istersin?? 100 liradan aşağı bi rakam söylerse al
Şu navigasyonlu her bişeyi içinde olan ama ekranı düz olmayan yada en azından etrafındaki çercevesi Era'nın teyp kısmındaki bombeye uyum sağlayanı yok mudur ki? Kimde görsem içindeki özelliklerden önce o konsola tam oturmamış hissi uyandırıyor Sent from my iPhone using Tapatalk