Arkadaşlar motorun üst kapağını söktüğümde enjektörlerin takıldığı yerde mazot birikintisi vardı... Geçen ay farketmiştim sildiydim geçen hafta yağ değişiminde az miktarda yine birikmiş yine sildim.... Taşacak kadar yada etrafı batıracak kadar birikmiyor... Bu normal mi yoksa enjektör diplerinde bi sorun mu vardır?
enjektör pulu alın yetkili servisten, değiştirmesi kolay. bu şekilde çok binerseniz memede bozar. enjektörleri söktüğünüz sırayla takın, yoksa kodlama ile uğraşırsınız. (rekorlardan kaçırmadığını varsayıyorum)
Fotoğrafı paylaşabilseydim daha iyi anlaşılırdı sanırım... ben enjektör pulunun hangisi olduğunu bilmiyorum da
Hocam fotografı bi siteye yükledim ... dediğiniz gibi bu kaçak enjektör pulundan mı kaynaklanır? https://hizliresim.com/OLjd2n
Cok belli olmuyor ama kurumda vermeye baslamis sanki. Enejktor pulu. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, yakın zamanda gösterecem... bu tür enjektörle ilgili işlemleri sadece enjektörle ilgili işyerlerine mi yaptırmak doğru olur yoksa yetkili servis ya da sanayideki özel servislere mi?
Zor bisey degil herkes yapabilir. Ama pulu orjinal olsun. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi