öncelikle merhabalar arkadaşlar.. arkadaşlar teyip aldık takıyorduk bi ben fazla anlamıyordum bi arkadaş dedi ben takarım baglantısını yaparım diye teyip sıgmadı bıçakla kenarlarını yonttuk bişey yoktu baya zaman sürdü bişey olmadı sonra çatlamış kırıldı işaretledigim yeri nasıl yapıştırabilirim japon yapıştırıcıların iyisi varmış onu aldım yapıştırmayı dendim tutmadı ve aralarda boşluk da var sanki çıkacak göüs görüntü olrak kötü duruyor nasıl yapabilirim bunu veya orjinalini nulabilirmiyim... Düzenleyen : erciyas
tırnakları kırılmış sanırım tutmuyor 2nci resimdeki yeri bi şekilde yapıştırılır sanırım sonrada kırık yeri bişey yapıştırıp kapatırım die düşünüyorum ama işte diger resimlerideki o araları nasıl kapatabilirim die düşünüom ama olmuyo...
orada kırılacak tırnak olmaması lazım. sökerken büyük ihtimalle metal tırnakları düşürdünüz. otırnaklardan ben bir ara aramıştım bulamayınca su musluklarına takılan contalarla sıkıştırmıştım. kırılan yeri sigara külü ve japon ile yapıştırabilirsiniz. ama güzel olsunistiyorsanız.çelik macunla yapıp zımpara ile düzeltipboya yapmaktır.
geçmiş olsun kumanda paneli bizde mevcut kumanda paneli 75 tl isterseniz gönderebilirim. tel: 0 532 487 69 72 Düzenleyen : İlker Güngör
aynı dert benimde başımda var o üst tırnak yok teyp kayıp duruyor ben komple değiştirmeyi düşünüyordum bi çözüm bulduğunuzda buraya yazarsanız sevinirim