Selam Arkadaşlar Yeni Almış Olduğum Hyundai Era 1.5 CRDİ Team ABS aracıma Şu Özellikleri Ekleyebilirmiyim. 1.-Yol Bilgisayarı 2.-Torpido Aydınlatma 3.-Navigasyon-TV-GPS-DVD den oluşan type Bir de Çelik Jant ebat ne olmalı sağlıklı olan yakıtı etkilemeyen. Net Cevaplar verirseniz sevinirim.Bir de Ne kadara çıkar.Tek tek fiyatları ve nerede yaptırabilirim. Lütfen Servise uğrayın.Gibi Kelimeler kullanmayın.Çünkü servise uğradım. İstanbul - Maltepe düzgün cevap alamadım.Bir de buraya yazayım. Sizden net cevaplar alabilirim diye düşündüm. Şimdiden çok teşekkür ederim.
öncelikle aracınız hayırlı olsun 1- yol bilgisayarı işi olmaz bence, o işi unutun 2- torpido aydınlatma kolay iş, ister kendiniz yapın elinizden geliyorsa yada bir elektirkçiye yaptırırsınız 3- double din denilen teypler var, onlardan alırsınız olur ama navigasyonlu bulmak biraz zor, olanlarda çok pahalı, araştıracaksınız ben bursada olsaydınız bir yere yönlendirirdim ama istanbul için bişey diyemem jant olarak ideali 15 inç, ama lastikleri değiştirmiyecekseniz mecbur 14 inç alacaksınız bu işlerin hepsini yaptırabileceğiniz yerleri istanbullu arkadaşlar sizinle paylaşacaktır
Aramıza hoşgeldiniz... yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim... diğer konularda pek bilgim yok ama torpido aydınlatma konusunda sizi bilgilendirebilirim... ben kendi aracımda uyguladım... çok pratik ve ucuz bir yöntem... aşağıdaki linkten fotoğraflarıda görebilirsiniz... yaklaşık üç aydır kullanıyorum.. çok pratik ve hala pili bitmedi... gayet uzun ömürlü anlayacağınız... Tavsiye ederim... https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=14292&KW=torpido+ayd%FDnlatma&PN=2 ürünüde hepsiburada'dan aldım http://www.hepsiburada.com/philips-...px?categoryid=156788&productid=evphspoton
selam, 1.muhtemelen yol bilgisayarı ekleyemezsiniz göstergeler farklı (eğer kasarsan eklenir muhtemelen tahminide 2000 tl ye maal olur minimum). 2.torpidoya ışık eklenmesi basit bir işlem elektrikci yada elin yatkınsa kendin bile takabilirsin(50-90tl ustaya bağlı). ama önerim philipsin sensörlü ışıklarından alman 15-20TL arası hepsiburada.com. 3. dvd okuyuculu ekranlı teyp alırsın, yeri zaten uygun. media marktten alırsan montajınıda hemen yaptırabilirsin 1000tl civarı olur sanırım. 4. lastik konusunda da aracını biraz incelersen şöför kapısında ve kitapcıkta uygun olan max ölcünün 195/55/15 olduğunu görebilirsin. jant ve lastik 1000tl ye guzel jant ve lastik bulursun kazasız sürüşler dilerim.
Tüm Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çok Sağ olun Sizlerede Cenabı Allah Kaza bela vermesin;Göstermesin.Aileniz ve Çocuklarınızla huzurlu mutlu bir yaşam dilerim. SAYGILARIMLA