Herkese iyi günler Geçen cuma günü Kütahya'dan İstanbul'a yola çıktım.Sinan Erdem Spor Salonunun orada arıza lambası yandı.2km öncede zaten araba sarsıntılı çalışmaya başladı.Hatta eve gidince Hyundaiclub'da konu açıp başlığı ne koysam diye düşünüyodum .Zaten emniyet şeridi falanda yok.ilerde de Hyundai Mates vardı bari oraya gidiyim dedim.arabanın bujilerinden biri yanmış bi kaçtane daha bişey söylediler.zaten oruç bi yerden,yoldan gelmişim onun yorgunluğu bi yerden kütahya'da daha önce taşınmamız gerekirken ertelemeli taşınma stresi ve yorgunluğu hepsi birden geldi.2 yılda bir değişmesi gerekiyo bunlar dediler.Parça yokmuş yarın öğlene kadar yapabilirsek yaparız yoksa bayramdan sonraya kalır dediler.Allah'tan aradılar parça gelmiş.60 lira aldılar.faturaya baktım bi kaç parçasıda garantiden değişmiş.yoksa 200 küsüre patlayacaktı.Hayatımda ilk defa yolda kaldım. O bişey değil arabanın her sene bakımını aksamadan yaptırırım.Hani yaptırmasam hata benim derim.Zaten zenon farlar için tekrar servise gidicem o zaman ne diyecekler bakalım...
Geçmiş olsun. bujileri aslında standart bakım da değiştirmeleri gerekiyor. en son ne zaman değişmiş sordunuz mu acaba?
geçmiş olsun normalde bakımlarını yaptırıyorsanız bujiler öyle kolay yanmazdı acaba bujileri son bakımda değiştirmede mi sıkıntı oldu...
Geçen hafta içi servise gittim muayene dolayısıyla söktürdüğüm zenonlarımı taktırdım.Bujileri sordum güya 2.yılında değiştirdik yalnız enjeksiyon bobininde arıza varmış onuda değiştirmişler.O yüzden olabilirmiş.madem 2. yılında hem bujileri hem bobini değiştiriyon nasıl yeni bujiler yeni bobinden etkilencek.O gün kafam zaten trilyondu fazla üstünde durmadım.