Arkadaslar bugun aracımın bakımı ıcın 8 ırıdyum bujısını. 8 benzın enjektorunu. Ve 8 atesleme bobınını degıstırdık Bujıler degısırken 3 tane bujının atesleme yapan kısmının yaglı oldugunu gorduk Usta bıseyler dedı ama ben sıze de sormak ıstıyorum Bunun nedenı nedır ve sonucları ne olur Bu arada bundan once ve sımdı aracta tekleme fazla yakıt yakma ve cekıste dusme yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konunun başlığını görünce aklıma direkt olarak segman aşınması geldi ancak araçta tekleme ve çekişten düşme yoksa segmandan olmayabilir (umarım değildir). Kapak contası yağ kaçırıyor olabilir mi ?
İyi bir ustaya kompresyon testi yaptırın. Akla ilk segmanlar gelir ama, silindir kapak contası ve subap lastikleri de yanma odasına yağ alıyor olabilir.
Hadı ya Bu kotu oldu Sımdı bujıler tekrar mı sokulecek Bujılerın enjektorletın ve bobınlerın degısımı ortalama 9 9.5 saat surdu Usta bulasmaz bır daha bu ıse Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında benimde yaptırmam lazım, aracım cerato 1.6, çekiş düşük gibi sanki... Birde gaza bastığımda yatak sesi gibi birşeyden şüpheleniyorum. Motor durumunu bilmeden başka mastafa girmek istemiyorum... Bence üşenmeyin kompresyon testi yaptırın.
Sizin aracın işçiliği biraz meşakkatli. Silindir kapaklarını sökmek için de, kasayı şaseden ayırıyorlar sanırım. Ustanız bujileri sökmüşken test yapsaydı keşke. Tekrar sök/tak işçiliği vermeyin.
Ben usenmıyorum da ustalar pek yanasmıyor 8 saatte bujılerı zor degstırdıler 1.5 saatte enjektorler surdu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Subap contalarından suphelendıgı ıcın yapmadı heralde Cunku ne tekleme ne gec calısma ne performans dusuklugu madallah bısey yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi