Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Buji konusunda hassasiyet...

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Misafir tarafından 11 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Dün Getz'i olan bi abim aradı, araç kapaklanıyormuş, yani yığılma yapıyor, Uçar servise gittik, sorunu çözdük, ucuz olsun diye mahallede'ki karbiratörcüye değiştirtmişler bujileri, o da eline ne geçerse takmış, sonuç araba gitmiyor...hem oraya para verdiler hem buraya, şimdi araba fişek gibi...bilmem anlatabildim'mi...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Bricardi

Bricardi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Buji de diğer tüm parçalar gibi çok önemli. Bu tür parçaları önümüze gelen ilk yerde değiştirme alışkanlığı, (kanımca) Tofaş'ın kuş serilerinden ileri geliyor. Zira neredeyse mahalle bakkalları bile bu araçların parçalarını satmaya, hatta bazılarını değiştirmeye başlamıştı bir ara... :) neyseki artık üretilmiyorlar, gerçi varolanlar uzun yıllar yeter bize...

3. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    buji motor için en önemli parçadır zira yalnış buji kullanımı motorda hasar açabilir.

4. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    iyice huylanmaya başladım bu buji olayından. benim araçta da bazen yığılma oluyor. bazende araç canavarlaşıyor. yakıt deseniz malum lpgli kullanıyoruz ama benzinden farkı yok. yeniden orjinal bujilere dönme vakti geldi. inşallah coşkun abinin dediği gibi benim araçta fişek gibi olur...

5. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  6. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    c.tesi günü bujilerimi değiştirdim. 3 tırnaklı takılmıştı. orjinallere dönüş yaptım çekişte ve yakıtta fark hissetmedim desem yalan olur. keşke daha önce orjinale dönseydim...

Bu Sayfayı Paylaş