mrb arkadaşlar aracın üzerinde bosch marka buji var servis öle takmış lpg ustam olmaz diyo bosch marka buji tırnakaralarında fark var diyo yardımcı olursaanız sevinirim
Aracımı aldığımda yetkili servis Bosch buji takmış ve sonradan araca lpg taktırdım hiç bir sorun olmaksızın kullandım. Artık orjinal bujisi olan champion kullanıyorum (ama kesinlikle tırnak aralığıyla oynanmamalı)
Hangisi olurmuş acaba merak ettim :s..arkadaş bosch ortalamanın cok üstünde bi bujidir eraya da bal gibi uyar, kendi başka satıyosa ona yönlendirir kesin bak..
ilgilenen arkadaşlara teşekürler 2. el aldığımda üzerin de bosch vardı 12000 falan bindim sorun yoktu sonra eyquem taktırdım peridodik bakımda yine bosch takılmış atiker ci söktü bujileri tırnak araları birbirinden farklı dedi gözümemi öleydi bilmiyom ama sanki banada öle geldi öyle bişey olabilirmi giderek tırnak aralarının açılması gibi adam buji falan satmıyoda seyman ne bişi dedi onlar uyar (belkide bahaneyi bujiye bulacaktır sıkıntı sabahları geç çalışma ve bazen stop etmeydi eğer ayarla olmuyorsa hiç girmeyelim işe demiştim millet bu yüzden araba satıyo oda yaparız olur mu öle şey falan demişti bu arada araba elantra