Arkadaşlar Araçına buharlı oto yıkama yaptıran var mı ? duyduğuma göre özellikle aracın içinde çok güzel sonuç veriyormuş. Gören duyan eden var mıdır? Balıkesir e buharlı oto yıkama gelmiş. Uygun olursa bende giderim.
Ben kendim temizlemiştim.Fakirin buharlı elektrik süpürgesi var.Baya güçlü buhar veriyor koltukları yer döşemesini temizledim ayrıca kalorifer ızgaralarından içeri tutunca dışarıya simsiyah pislik çıktı..Konsolun en ince yerine kadar temizliyor içerde pislik toz vs kesinlikle bırakmıyor.
araç içi ve motor temizliğinde çok faydalı ve etkili fakat araç dışında manasız. Neden derseniz yaklaşık 10 cm genişliğinde temizlik yapıyor. 10 cm - 10 cm temizlenerek bir araç kaç saatte yıkanır? Ayrıca buhar tutulup ardından bez ile siliniyor, En ufak bir partikül ya da toprak aracı çizebilir. Dış temizlikte zaten bu nedenle ülkemizde de tutulmadı, açılan bayiliklerin hepsi kapandı. Sadece 1 yerde var diye hatırlıyorum.
Reklam gibi olmasin ama H2O mop diye bisey var tv de görmüştüm. Bir suru basligi vardi. Fakirin urunune gore daha cok aparati var. Sonra bir gun bi baktim tv deki sey evde yanlis hatirlamiyosam d shopping bantlari falan vardi LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İlk önce biz de ondan aldık ama istediğimiz verimi alamadık daha sonra Fakir magic steam vac aldık 1600tl gibi bir fiyatı var.Onunda 5-6 tane başlığı var.
aracın dışında çizikten başka işe yaramaz, içinde de kullanılan yere/kire göre başarısı değişir. sırf araç içinde kullanmak için fazla pahalı olur. evde varsa araçta da kullanılabilir tabi ama harika, mucize bişey değil.
Tam olarak böyle değil ama güzel bi çalışma oldu. Bkz:https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?27144-ERA-Banyosunu-Yaptı
iç temizlikte uygundur ama arkadaşlar dış temizlikte lütfen tercih etmeyin sıcak buhar her türlü kaportada ısı etkisi yapacağından boya ve parlatıcıları çözebilir ömrünü kısaltabilir her ne kadar zararsız deseler'de ben şahsen inanmıyorum.
Hortlatıyorum. Yıkama sohbetleri geçmişken.. Bi dönem askerden önce her arabaya meraklı genç gibi bende yıkamalarda çalıştım bi taneside buharlı yıkama yeriydi. Normal yıkamalardan masraflı zahmetli dikkat gerektiren ama iyi para kazandırabilirlik adına güzel fikirdi işletmeci için sonra battı gitti ayrı konu. Buharlı yıkama makinesinin satıcısına sordugunuzda iç temizlik harici araç boyası üzerinde verniği tazeler mikrofiber bezi ile leke bırakmaz gibi ikna etmeye yönelik cümleleriyle yıkadığımız aracın üzerinde kaportanın bi yarısı daha canlı diğer yarısının daha az canlı olduğunu gördük tabi anlaşılır derecede değildi. Buharlı yıkama çizer mi ? diyecek olursak çizmiyor neden ? çünkü her defasında yeni yada yeni temizlenmiş mikrofiber beze ihtiyaç duyuyor ve aracı buhara sokmadan önce yıkamak gerekiyor.tabi uğraşırsan... kim uğraşacak onunla vur tarzikli suyu çamuru toprağı gitti aldın eline buharı , kaldı mı mikrofiber dediğin bezin üstünde minik minik çakıllar. bunun gibi durumlar. ama iç aksam konusunda harika . deri döşemeler ,plastik trim parçaların gözenekleri kılcal hatları.. buhar makinası elimizdeyse boya içinde harika olabilir ama bi başkasına yaptırırsak kesinlikle işin piri olmalı.
her araca 30 adet mikrofiber bez kullanacak kadar cömert yıkamacı var mı bildiğin? aracın dışını buharla yıkamak fantaziden öteye geçmez şu anki şartlarda. yıkama ruhsatı vs gerektirmediği için tercih ediliyor ama dış yıkamada araca zarar verir.