Merhaba arkadaşlar bugün trafikte sıkışma sonucu 2 adet çizik oluştu bir derin olmak suretiyle (bana göre) Bundan nasıl kurtulabiliriz aracın değerini düşürmeden. Canım çok sıkıldı daha 3 aylık nazar olur diyorlar gelde bunu içimdeki bana anlatın. Neyse ne yapabiliriz. Yardımlar için şimdiden teşekkürler. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınızın boya kodunu öğrenip ona göre boyayı temin edip profesyonel bir yerde (serviste olabilir) rötuş, zımpara ve pasta-cila aşamaları olur. Köksal bey daha aydınlatıcı bilgi verebilir.
Bende basligi gordugumde cok var sandim caninizi skmayim rutus yaptirin serviste onu sizden baskasi kolay kolay fark edemez bile gecmis olsun HTC One cihazımdan gönderildi
Haklısınız belki ama bende biraz bu konularda titiz biriyim. Ve o yüzden ne varsa benim başıma geliyor bu gibi şeyler. Ayrıca burda servis sadece motor konusuna bakıyorlar diğer bölümler 2 ay içinde faaliyete geçecekler yeni yerlerinde. Yani servis biraz zor bugünlerde. Maliyet olarak ne kadar tutar sizce GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para tutmaz sakin boya surdurme oraya kucucuk yer icin kocaman yer acip boyuyolar rutus yapsinlar bi fircayla benimde basima geldi onde 2 arac ani fren yapti arkadan gelen kazmanin biri karisiyla konusurken dokandi bana nokta iz kaldi rutus yaptim HTC One cihazımdan gönderildi
Degisensiz kazasiz olsun diye 2 ay araba aradim aldim. Yandan minibus girdi o gunden beri boya cizik degisen onemi yok benim icin. Bir ay her gun kendime dert etmistim kendime. Sonradan hatami anladim parasini verdigim bir avuc vidanin esiri olmusum. Ufak bir boya alin servisten sulu boya ile surun yeter bence. tapatalk ile gonderildi.
ben şahsen tamponlardaki ve çevrelerindeki çiziklere yapılmış boyalara değer vermem türkiyede araç kullanıpta tamponunda çizik oluşmamış araba yok denecek kadar azdır. hiç canınızı sıkmayın arkadaşların dediği gibi rötüş ile halledersiniz.
Bende bu aracı almadan önce çok 2.el araştırdım baktım. Sonun sıfır almaya karar verdim.aldım ilk hafta ön cama taş geldi yolcu tarafina doğru 1mm lik iz altı çatlak oluştu. 3 hafta sonra ön kaputa kedi çıkmış 3adet derin tırnak izi boyayi almış çizik şeklinde nasıl yaptıysa. Sonradan bu oldu şimdide. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turkiye gibi bi yerde ferrarinde olsa bugattinde her turlu boya tas carpmasi olur benim on tamponda micirin yapmis oldugu izler var rutus yaptim eger araba alirken toz bile istemiyorsaniz gidip 0 alin siz bozun herseyi ben arabayi satmaya kalktim kilin biri sinop tan gelip alcak osu varmi busu varmi rutusu varmi degiseni var mi 1 sene olmadi bakima girdi yagi suyu filitresi degisti satmaktan caydim satmiyorum kardesim dedim HTC One cihazımdan gönderildi
Geçmiş olsun, servisten veya kasko üzerinden autokinge yaptırın ufak yer ücretsiz olur kaskoyu bozmaz.
aracım tertemizdi garaj arabası taki okula götürene kadar. okula götürüyorsun heryeri çizik içinde ki alalı bir ay oldu. kullanmasan olmaz. çok fazla takılmamasının gerektiğini düşünüyorum. sonuçta yukarıda bahsedildiği gibi bir avuç vida. basit bir rütüş yada aracınızın boyasıyla yapılan küçük bir müdahale ve tertemiz bir araba. çok takmayın