Bugün FaceBook'da, Hyundai ile hiç bir alakası olmayan bir asker arkadaşımın paylaştığını görünce, bende paylaşmak istedim. Sn. Yoon ile geçen seneki iftar yemeğinde @Yusuf @Köksal @erenuzel41 birlikte tanışmıştık. İşçilerle birlikte maç izleyen, yemek yiyen, oruç tutan ve en önemlisi samimi olan. Helal olsun büyük başkan diyorum.
Helal olsun. Kendi insanımızın büyük cogunlugundan daha koca yürekli. Bizimkiler bir usta başı olduğunda ne oldum delisi oluyorlar. Helal olsun. Böyle insanların yolu daima açık olsun.
az daha Türkiye de kalsın belki Müslüman olur Mong Başkan çok kral bir adam alçakgönüllü, mütevazı ve geldiği Türkiye de ki gelenekleri insanların yaşam biçimini benimseyen empati kuran mükemmel bir kişilik, geçen sene iftarda onu yakından görme şansım olmuştu kendimi şanslı bir hyundai ci olarak görüyorum Mong başkan ı yaptıklarından ötürü tebrik ediyorum
Başkanın mütevazi ve insana değer yaklaşımı bizimkilere örnek olacak cinsten. Patron ile lider arasındaki farkı gösteren canlı bir örnek. Tam bir lider, umarım bizlerin de böyle liderleri olur
Mütevazi derken kastettiğim buydu Geçen yıl ki iftarın konusu https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-tuerkiye-ramazan-bulusmasi.35534/
Aslında olması gerek bir durum, fakat bu düşünceleri bir yabancı yöneticinin yapması ve başarıya nasıl gidileceğinin bir örneği. İnsana yatırım ve değer verdikçe kazanıyorlar. Çünkü şirketin büyüme ve gelişmesi, diğer bir ifadeyle başarısı buna bağlıdır.
Bu sene ramazan bulusmasi yokmu @Köksal forumdan cok uzak kaldim ama bana @salih_karali demisti evlenme diye
Tebrik etmek lazım. Bu sayede orucun anlamı olan fakirlerin yaşamını anlamıştır. Bence müslüman geçinenlerden daha müslümanmış.
Bu yıl planlı bir şey yok maalesef. 2014 eylülünde Hyundai misafiri olarak Kore'de geçirdiğim 5 gün sonundaki izlenimlerim ahlak olarak onların tırnağı boyutundayız ne yazık ki.
Hyundai Assan'ın Koreli CEO'su Yoon Mong Hyun, şirket çalışanlarına gönderdiği bir mesajda, şirket çalışanları ile aynı düşünceyi paylaşmak adına geçen sene olduğu gibi bu sene de oruç tuttuğunu söyledi. http://www.haberturk.com/ekonomi/is...nin-koreli-ceo-su-yoon-mong-hyun-oruc-tutuyor
Eğer Bize bakarak müslüman olursa vay haline.... Faiz yeme, günaha bakma, içki içme, domuz eti yeme ama Hak ye, çalışanın rızkına tasadduk et, bu milletin atasına hakaret et...
Bizimkilerin burnu yüksekte helal olsun tebrikler... LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi