Merhaba arkadaşlar,abilerim bizde bir starexlendik işte fotoları araç 88 binde 2005 mutliway crdi fotolara geçmeden önce aracı yorumlamak istiyorum. Aracın ön konsol uçak gibi gayet güzel ve geniş koltukları rahat daha yolculuk yapmadık hafta sonu bir piknik ile şeftesini yapıcaz.Babam da çok beğendi direksiyon yağ gibi kayıyor,frenler desen püüü, yolda giderken baktım 120 dokunduğun gibi uçuyo hiçte hissettirmiyo dedi. Tofaştan sonra bu araç bize baya iyi gelicek Sizinde yardımlarınızı bekliyoruz şimdi bu araca bakım olsun kullanım olsun napmamız lazım yani kullanırken böyle yaparsak kötü olur filan diye bilgilendirin bildiklerinizi anlatın bakım ne yapılmalı kaç km de yapılmalı hangi yakıtı koymalıyız nasıl motorun ömrünü uzatırız yağ ne koymalıyız filan. Herneyse çok uzattım buyrun sizi rexx ile baş başa bırakayım
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bahsettiğiniz konuların hepsi mevcut. Forum da Arama yaparak ve gezinerek hepsi hakkinda fazlasıyla bilgi edinebilirsiniz. Güzel çalışmaları bulabilirsiniz. HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekürler onu biliyorumda belki starex bölümündeki bilgiler haricinde bilgi vardır diye düşünerek yazdım.
ne neresiydi kasabamı salihlimi kazasız belasız iyi günlerde kullanın GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 yıl Turgutluda öğrenciydim o bölgedeyi çok iyi biliyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bizim aracın ruhsatında 5 kişilik yazıyo normaldede 4+1 araç biz 6 kişiyiz+halamlarında aracı yok bazen beraber yolculuk yapıyoruz bir 3 lüde 2 linin arkasına taktırmak istesek napmamız lazım acaba ? Bu arada araç hususi geçiyo.
Trafikte fazla koltuktan dolayı ceza yeme ihtimalimiz varmı ? merak ettiğim şey o muayeneye giderken dediğiniz gibi söküp gidicez. Araç şuan 4+1 Ruhsatta 5 kişi yazıyor biz 7+1 filan yapmayı düşünüyoruz yada 5+1 çünkü biz 6 kişiyiz toplamda.
Trafikte ceza yemezsiniz bizimkide ruhsatta 7 kişi ama 8 koltuk var muayeneye giderken sökuyoruz tekini GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ozaman arkaya bir 3 lü veya 2li atsak sorun olmaz ruhsatta 5 kişilik gözükücek ama 3lü koyarsak 7+1 2li koyarsak 6+1 olucak sıkıntı olmaz yani ? Doğrumudur
Abi bzimkinde 1 tane fazlalık olduğu için fazla göze batmiyo ama fazla arttirirsan sıkıntı olurmu bilmiyorum GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İşte öğrenmek istediğim şey buydu napmam lazım proje işinemi giricez yoksa sadece ruhsata işletebilirmiyiz ?