ön kondolu sanayiden kase denilen bi mazeme war onunla kaplattım altı yapıskanlıymıs kendinden 40 tl ye yaptırdım
derisini usta tawsiye etmedi yumurtaların gögüsleri catlama oluyor bu catlamaları belirgin etmez dedi benimde hosuma gitti yaptırdım
Göğüs sökülmedenmi yapıldı kalıbı felanmı var çoğu arkadaş öğrenmek isteyecektir hakkikatten çok güzel olmuş
gögsü sökmeden yaptılar tek sorunu biraz tozları tutuyo unuda eski bir dis fırcası yardımıyla cözdüm tesekkürler ben cok memmunum daha önce deri wardı we alttaki catlakları ortaya cıkartıyordu bunda kesinlikle öyle bir sıkıntı yok
kalıbı felan yok ölctü ona göre kesti usta yerine otutturdu yapıstırmadan önce bi temesir yardımıyla cizdi fazlalıkları kesti sonra uctan yapıstırmaya basladı assagıda kalan yerlerine takviye olsun diye balliy sürdü yapıstırdı aslında fazla biseyi yokmus gibi duruyo ama ben genede nolur ne olmaz diye ustaya yaptırdım
konsoldaki saatten bulmaya çalışın derim orası çok boş kalmış ama jantlar çok yakışmış güle güle kullanın
tesekkürler jant lar için ewet o saate yeri benimde gözüme carpıyo ama birtürlü o saatten bulamadım ikinci el parcalara bakmam gerekiyormus onun içinde adanaya gitmem gerekiyor malesef gidene kadar biseyler yapmaya calıstım kendimce
saatin yerine buna benzer bir şey takabilirsiniz internette çeşitleri bolca mevcut, saat ve extra iç dış sıcaklık gösteren modelleride var ben yer olmadığı için dikiz aynasının üstüne taktım