Konu yeniden düzenlendi. Dikkat ederseniz seviniriz. Aracınızıda kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah.
aynen direksiyondaki kaplama hiç hoş durmamış birde yapışkanlı spoiler taktırmısınız bende taktırcaktım ondan ama güzel durmuyo bana göre taktırmadm.aracınız temiz görünüyor kazasız belasız sürüşler dilerim.
Araç temiz görünüyor, maşallah. Kazasız sürüşler dilerim. Yalnız direksiyon kaplaması, minibüs havası vermiş, ben olsam değiştiririm. Ama zevk sizin tabiiki, Allah kaza bela vermesin inş.
Maşşallah Allah kaza bela vermesin yanlız direksiyondaki maun kaplama ve arka bagajın ordaki siyah ayrıntı benim hoşuma gitmedi bu benim kendi düşüncem tabikide zevk sizin
Ben kendi aracım için o siyah ayrıntının beyazını düşünüyordum, nasıl durur sizce, gördünüzmü hiç onun beyazını kullanan :RpS_rolleyes:
siyah ayrıntı ile farklı şeyleri kastettik sanırm. Ben spoyleri kastettiğinizi düşünerek sormuştum, siz plakanın üstündeki parçayı mı söylediniz yoksa
plakanın ordaki parça hkendi orjinal rengi, bende de aynısı. Spoyler in beyazını sormuştum ben nasıl durur diye. Yan çıtalar, kapı kolları, aynalar, ön panjur ve arka plaka üstü siyah orjinali böyle.
Direksiyonu ve vites topuzundakı kaplamayı acilen sökün dolmuş havasi katmış arabanın içine jant kapakları orjinal olursa inanın daha iyi bir görütü cıkıcak ortaya
Aracın çok güzel fakat bi kaç önerim olacak tabi yanlış anlamazsan. Dikiz aynaları, kapı kolları, kapı çitaları ve plakanın üstündeki siyah parçayı gövde rengine boyarsan çok daha şık duracak. Vites topuzu ve direksiyondaki kaplama göze batıyor pek güzel olmamış bence. Jant kapaklarını orjinalle değiştirsen ya da uygun bir çelik jant atsan çok daha iyi olacaktır. Bir de arka tamponda egzosun hizasından girintinin bittiği yere kadar olan kısmı ve önde iki sis lambasının arasındaki kısmı siyah folyo ile kaplasan çok hoş duracaktır. Allah kaza bela vermesin.