Uzun zamandır burdayım ama resimleri tam şimdi paylaşıyorum yorumlar eksiler artılar vs vs saygılarımla...
güle güle kazasız belasız kullanın sanırım 4disk frenli modeli bende 2006sı var aynı ici metalik [yan kol dayama ön konsol] vs sanrof falanda aynı benimki 2oo6 model koltuk kılıfı var aldıgımdan beri cıkarıp bakamadım koltuklarına ama sanırım benimkinin koltuklarıda böyledir güzel bir arac dedigim gibi güle güle kullanın.
2012 eylülde aldım 18.500 mal olmuştu 1 yıldır hiç masraf etmedim etmem lazım ama ne yapacam kestiremiyorum. Graft ile muron70 arabalarını görünce arabama yeniden sevdalanıyorum.
Muron (murat altunun) arabasını yakından inceledim. Çok güzel allah nazardan değdirmesin. sagolsun çokyardımı dokundu.
Valla bende çok kararsızım arabamı seviyorum ama bazen yetmiyor, sonra diyorum modifiye et bin sade bir mod ama bir türlü karar veremiyorum çok ayran gönüllüyüm.
Full donanımlı Getz gerçektende diğer Getzlerden ayrı bir havası var. Sınıfında diğer rakiplerinde bile olmayan yada para ile bile satın alınamayacak donanımı var. Elinizden geliyorsa kendiniz bile arabanın güzelliğine güzellik katabilirsin.